ЕТЕРИКА Масло от ГРОЗДОВИ СЕМЕНА 55мл. | ETERIKA GRAPECEED oil 55ml
Кат. №
9152

Наличност: В наличност

За масаж на лицето и тялото.

чети още
5,10 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Маслото от Гроздови семена на Етерика (Grapeceed oil) е 100% натурален продукт, произведен в България.

Растителното масло от Гроздови семена се използва идеално за масаж на кожата на лицето и тялото - подхранва я, придава ѝ еластичност, изглажда я. Подходящо е за масажни смеси, тъй като попива в дълбочина. Регулира секрецията на мастните жлези, подобрява кръвообращението и е чудесно средство против целулит и акне.

Клинично тестван!


ПОКАЗАНИЯ:

  • Подобрява кръвообращението.
  • Помага при акне и целулит.
  • Подхранва и хидратира кожата.
  • Идеално за масажни смеси.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

ВНИМАНИЕ: При смесване с етерични масла е добре да направите противоалергичен тест и да се посъветвате с фармацевт или ароматерапевт!

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Гроздови семки
Вид масло: Базово масло
Употреба: За външна употреба
Част от тялото: За лице, За тяло
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕТЕРИКА Масло от ГРОЗДОВИ СЕМЕНА 55мл. | ETERIKA GRAPECEED oil 55ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти