Етерично масло от КАРАМФИЛ 10мл ЕТЕРИКА | Essential CLOVE BUD oil 10ml ETERIKA
Кат. №
9111

Наличност: В наличност

Eugenia caryophyllata

За аромалампа, инхалации, масаж, жабурене, обезболяващо.

чети още
4,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Етеричното масло от Карамфил на Етерика (Eugenia caryophyllata) е 100% натурален продукт, произведен в България.

Етеричното масло от Карамфил има сладък, тръпчив, плодов аромат. Добива се от листата, дръжките и цветните пъпки на растението. Има тонизиращо, ободряващо, подсилващо, спазмолитично, антисептично дейсвие. Помага при газове, регулира храносмилането. Загрява при масаж. Регулира менструацията. Действа като афродизиак. Има глистогонно и насекомогонно действие. Облекчава болки в крайниците и зъбите.


ПОКАЗАНИЯ:

  • Умора, изтощение, отпадналост
  • Нарушено храносмилане
  • Възпалени венци
  • Зъбобол
  • Ниско либидо
  • Инфекциозни заболявания
  • Прогонване на насекоми


ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не прилагайте при епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни и деца, както и индивидуална непоносимост към Карамфил. Не прилагайте в устната кухина, ако наскоро сте претърпели обработване на коренов канал. Не ползвайте във вана!

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Карамфил
Вид масло: Етерично масло
Употреба: Арома дифузер и Арома лампа, За външна употреба, За жабурене, Инхалации
Част от тялото: За лице, За тяло, За уста
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Етерично масло от КАРАМФИЛ 10мл ЕТЕРИКА | Essential CLOVE BUD oil 10ml ETERIKA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти