ЕТЕРИКА Масажно масло за бебета и деца 55мл. | ETERIKA Baby massage oil 55ml
Кат. №
9323

Наличност: Неналичен

100% натурален продукт!

Омекотява и подхранва нежната бебешка и детска кожата.

чети още
7,80 лв.
Описание

Детайли

Масажното масло бебета и деца на Етерика е 100% натурален продукт, произведен в България.

Масажното масло за бебета и деца е комбинаця от специално подбрани масла, които са богати на различни витамини, мастни киселини и хранителни вещества и подхранват и омекотяват нежната бебешка и детска кожа. Съдържа бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, етерични масла от роза, лайка и лавандула.

  • Бадемовото масло е богато на витамин F. Той е биостимулатор, който регулира пропускливостта на клетките и подпомага по-качественото хидратиране на кожата. Регенерира кожата и увеличава нейната еластичността.
  • Маслото от пшеничен зародиш има силно противовъзпалително действие, подпомага еластичността и гъвкавостта на кожата.
  • Маслото от лайка има силно антисептично и успокояващо действие.
  • Розовото и лавандуловото масла освен се прилагат успешно при изгаряния, ухапвания от насекоми, екземи, освен това стимулират клетъчния растеж, имат антивъзпалително и антисептично действие.


УПОТРЕБА:

Масажирайте бебешката и детска кожа на тялото, като избягвате зоната на гръбначния стълб и гръкляна. Прилагайте след баня и след адаптация на тялото към стайната температура.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Етерични масла
Вид масло: Козметична композиция
Употреба: За външна употреба
Част от тялото: За тяло
Може ли да се използва за деца? Да
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕТЕРИКА Масажно масло за бебета и деца 55мл. | ETERIKA Baby massage oil 55ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти