Бадемово масло, обогатено с витамин А, Е, F и D-пантенол 55мл ЕТЕРИКА | ETERIKA ALMOND oil with vitamin A, E, F and D-panthenol 55ml
Кат. №
9148

Наличност: В наличност

100% натурален продукт, без консерванти!

За масаж на лицето и тялото. Подхранва косата.

чети още
4,80 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Масло от Бадем, обогатено с витамин А, Е, F и D-пантенол на Етерика е 100% натурален продукт, произведен в България, който не съдържа консерванти.

Растителното масло от Бадем се използва като базово масло за масаж. Не съдържа консерванти. Маслото заздравява кожата и ѝ придава еластичност. Подхранва и укрепва косата. Витамините А и D-пантенол регулират клетъчната регенерация. Витамин Е действа като силен антиоксидант и има съдоразширяващо действие. Витамин F подобрява вида на кожата и косата, увеличава еластичността им, участва в изграждането на клетъчните мембрани, регулира мастната секреция.

Маслото попива много добре в кожата, подхранва я, подобрява кръвообращението и насърчава синтеза на колаген в кожата.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: Външно!

  • Идеално за масаж на кожата на лицето и тялото.
  • Като маска за коса - укрепва, заздравява косъма, придава еластичност и изглажда повърността му.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и проветриво място, при температура между 7 и 25 С. Пазете далеч от слъчева светлина и от достъп на деца.

 


Етерика ЕООД е българска компания, основана през 1990 година, която произвежда натурални етерични масла, ароматни и козметични продукти с изцяло натурален състав. Етерика разполага със собствени лавандулови и розови масиви, разположени в най-южната част на розовата долина - където почвените и климатични условия са оптимални за отглеждането на българската маслодайна Rosa damascena. Фирмата е първата в българия, основала собствена дестилерия за производство на етерични масла, след промените през 1989 г., както е и първата, създала през 1996 г. собствени масиви от розови и лавандулови насаждения. Високото качество на продуктите гарантират използваните съвременни производствени и технологични системи на Етерика. Ароматните и лечебни свойства на натуралните продукти на Етерика са добре проучени от квалифицирани специалисти. Основната цел на компанията е максимално използване на собствени източници, затворен производствен кръг, натурални био съставки, минимално количество отпадни материали и достъпни цени за продукти от най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Бадемово масло
Вид масло: Базово масло
Употреба: За външна употреба
Част от тялото: За коса, За лице, За тяло
Марка Етерика
Производител: Етерика ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Бадемово масло, обогатено с витамин А, Е, F и D-пантенол 55мл ЕТЕРИКА | ETERIKA ALMOND oil with vitamin A, E, F and D-panthenol 55ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти