ЕКУА Бутилка без BPA СЕМПЛО СИВО 600мл | EQUA Eco bottle BPA free PLAIN GREY 600ml
Кат. №
8934

Наличност: В наличност

Без Бисфенол А

Удобна бутилка за вода и течности от висококачествена пластмаса.

чети още
20,19 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

EQUA Еко бутилка СЕМПЛО СИВО BPA free е от серията бутилки на бранда EQUA, изработени от висококачествения биоразградим материал EASTMAN Tritan. Не съдържа Бисфенол А, който е вреден за здравето и създава риск от хормонален дисбаланс, алергии и рак. Бутилката се предлага с обем на вместимост 600мл. Тя е от колекцията Plain bottles (Семпли бутилки). Бутилката е с характерния за бранда минималистичен дизайн, олекотена и много издържлива. Капачката е с винт на две нива, като е със защита от протичане. Предлага се с каишка за носене. Издържа на температура до 100°C, което позволява съхранението на топли течности, както и на измиване в миялна машина.

Простота и елегантност, изчистен дизайн с акцент към сивото.

 

 

EQUA е бранд, зад който застава екип млади, мотивирани творци от Словения, които пият галони вода и уважават природата. Тяхната философия е да правят това, което обичат. Основният фокус е да управляват бизнеса си по устойчив начин. Всички продукти са направени с много креативност и с любов към здравето на хората и към природата. Продуктите под този бранд са иновативни и разработени с внимание към дизайна, качеството и детайлите и са специално съобразени с клиентите. Всичко започва от основната философия на екипа да поддържат телата си хидратирани и здрави, а духът си положително настроен.

Брандът EQUA е съставен от сливането на две думи – ECO (Еко) и AQUA (Вода), като вгражда в името философията на екипа, а имено – екологични и устойчиви продукти за многократна употреба, които да заместят еднократните пластмасови продукти, като основното им предназначение е да съхраняват и пренасят предимно вода. Така се подпомага редуцирането на пластмасовите отпадъци, замърсяващи околната среда – отпадъци, които са с изключително дълъг период на разпадане. Продуктите са изработени от висококачествени, леки материали, които не съдържат вещества, вредни за човешкото здраве. Логото EQUA е с минималистичен дизайн на капка с вградено име, представени в черен фон с бял надпис.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка EQUA
Производител: Zkotz d.o.o.
Страна производител: Словения
Вид продукт: Еко бутилка
Материали: Пластмаса
Обем и размери: 600мл
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕКУА Бутилка без BPA СЕМПЛО СИВО 600мл | EQUA Eco bottle BPA free PLAIN GREY 600ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти