ЕКУА Бутилка без BPA БИЙТ 2 в 1 800мл | EQUA Eco bottle BPA free BEAT 2 in 1 800ml
Кат. №
8937

Наличност: В наличност

Без Бисфенол А

Удобен комплект бутилка за вода и чаша за смути от висококачествена пластмаса.

чети още
21,13 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

EQUA Еко бутилка BEAT (Побеждавам) 2 в 1 BPA free е от серията бутилки на бранда EQUA, изработени от висококачествения биоразградим материал EASTMAN Tritan. Не съдържа Бисфенол А, който е вреден за здравето и създава риск от хормонален дисбаланс, алергии и рак. Бутилката с обем от 800мл се предлага в комплект с чаша за смути с обем на вместимост 750мл. Те са от колекцията Flow (Течение), която представя движението в геометрични щрихи, с изчистен и семпъл дизайн. Следвайки характерния за бранда минималистичен дизайн, комплкектът бутилка и чаша за смути са олекотени и много издържливи. Капачката на бутилката е мултифункционална - с винт, със защита от протичане и с форма, удобна за носене, докато тази на чашата е със сламка. 

За тези, които обичат приключенията и са готови да избягат от всичко и от всеки, където течението ги отнесе.

 

 

EQUA е бранд, зад който застава екип млади, мотивирани творци от Словения, които пият галони вода и уважават природата. Тяхната философия е да правят това, което обичат. Основният фокус е да управляват бизнеса си по устойчив начин. Всички продукти са направени с много креативност и с любов към здравето на хората и към природата. Продуктите под този бранд са иновативни и разработени с внимание към дизайна, качеството и детайлите и са специално съобразени с клиентите. Всичко започва от основната философия на екипа да поддържат телата си хидратирани и здрави, а духът си положително настроен.

Брандът EQUA е съставен от сливането на две думи – ECO (Еко) и AQUA (Вода), като вгражда в името философията на екипа, а имено – екологични и устойчиви продукти за многократна употреба, които да заместят еднократните пластмасови продукти, като основното им предназначение е да съхраняват и пренасят предимно вода. Така се подпомага редуцирането на пластмасовите отпадъци, замърсяващи околната среда – отпадъци, които са с изключително дълъг период на разпадане. Продуктите са изработени от висококачествени, леки материали, които не съдържат вещества, вредни за човешкото здраве. Логото EQUA е с минималистичен дизайн на капка с вградено име, представени в черен фон с бял надпис.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка EQUA
Производител: Zkotz d.o.o.
Страна производител: Словения
Вид продукт: Еко бутилка, Комплект, Чаша
Материали: Пластмаса
Обем и размери: Бутилка - 800мл; чаша - 750мл.
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕКУА Бутилка без BPA БИЙТ 2 в 1 800мл | EQUA Eco bottle BPA free BEAT 2 in 1 800ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти