ДЮРЕКС ПЛЕЙ ВЕРИ ЧЕРИ Интимен лубрикант 50мл. | DUREX PLAY VERY CHERRY Intimate lube 50ml
Кат. №
9281

Наличност: В наличност

За интензивно и чувствено усещане!

чети още
11,48 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли


DUREX PLAY Very cherry интимен лубрикант подсилва усещанията и доставя още по-голяма наслада! Копринената текстура допринася за облекчаване на вагиналнага сухота и премахва всяко неприятно усещане. Не оставя лепкаво усещане и се отмива лесно с вода. С приятен черешов аромат за повече забавление!

Насладете се на всеки миг с DUREX PLAY Very cherry!

 

Подходящ за вагинален, анален и орален секс.
Съвместим с презервативи.


Внимание: Избягвайте контакт с очите. При проява на дискомфорт или раздразнение прекратете употребата и изплакнете обилно с вода.

 

 

 

DUREX е марка номер 1 в света в производството на презервативи. С близо 80 годишния си опит компанията произвежда продукти, които са мнокократно тествани и с доказано най-високо качество. През 1915 г. LA Jackson основава London Rubber Company и предлага бръснарски принадлежности и аксесоари. През 1929 г. London Rubber Company регистрира марката DUREX.

DUREX е първият производител, който предлага на пазара лубрикирани презервативи, първият, който тества своите продукти електронно, както и първият, който разработва анатомичната форма на презерватива.

Към момента продуктите на DUREX са обект на постоянна иновация и стремеж към подобрение. Информацията от изследователската дейност на DUREX е в непрекъснат обмен с учени, академии, здравните власти, медицински институции и специалисти в областта на сексуалното здраве.

Ето защо милиони хора по света се доверяват на DUREX всеки ден.

love sex

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Durex
Производител: Reckitt Benckiser
Страна производител: Великобритания
С аромат на: Череша
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ДЮРЕКС ПЛЕЙ ВЕРИ ЧЕРИ Интимен лубрикант 50мл. | DUREX PLAY VERY CHERRY Intimate lube 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти