ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА с вит. C растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | CRANBERRY EXTRACT with vit. C veg.caps 60s SOLGAR
Кат. №
1292

Наличност: В наличност

Растителна добавка срещу инфекции на пикочните пътища.

Червена боровинка срещу симптоми на уринарен дискомфорт.

чети още

Нормална цена: 39,96 лв.

Special Price 31,97 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Екстрактът от червена боровинка се произвежда изключително и само от пресни боровинки. В съчетание с витамин С за имунна подкрепа, тази формула е предназначена за укрепването на здравено на отделителната система.

Червената боровинка доказано осигурява мощна природна подкрепа за уринарния тракт. За съжаление соковете от червена боровинка често са с много високо съдържание на захар. По тази причина се препоръчва използването на капсули, които да доставят максималните ползи от червената боровинка без вредните ефекти на захарта.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1-2 капсули дневно, за предпочитане преди хранене.
Особености на прием: Да се приема преди хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Червена боровинка
С каква цел се приема? Борба с уроинфекции
Спада към: Общо укрепване на организма
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА с вит. C растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | CRANBERRY EXTRACT with vit. C veg.caps 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти