ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА с вит. C растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | CRANBERRY EXTRACT with vit. C veg.caps 60s SOLGAR
Кат. №
1292

Наличност: В наличност

Растителна добавка срещу инфекции на пикочните пътища.

Червена боровинка срещу симптоми на уринарен дискомфорт.

чети още
35,45 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Екстрактът от червена боровинка се произвежда изключително и само от пресни боровинки. В съчетание с витамин С за имунна подкрепа, тази формула е предназначена за укрепването на здравено на отделителната система.

Червената боровинка доказано осигурява мощна природна подкрепа за уринарния тракт. За съжаление соковете от червена боровинка често са с много високо съдържание на захар. По тази причина се препоръчва използването на капсули, които да доставят максималните ползи от червената боровинка без вредните ефекти на захарта.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1-2 капсули дневно, за предпочитане преди хранене.
Особености на прием: Да се приема преди хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Червена боровинка
С каква цел се приема? Борба с уроинфекции
Спада към: Общо укрепване на организма
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА с вит. C растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | CRANBERRY EXTRACT with vit. C veg.caps 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти