Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
КОРЕГА ПАРТС Почистващи таблетки за частични зъбни протези 30бр ГЛАКСО СМИТ КЛАЙН | COREGA PARTS Cleansing tablets for dentures 30s GLAXO SMITH KLINE

Детайли

КОРЕГА ПАРТС Почистващи таблетки за зъбни протези (COREGA PARTS Cleansing tablets for dentures) е специфичен продукт под формата на ефервесцентни таблетки на английската фармацевтична марка ГлаксоСмитКлайн. Таблетките отстраняват упоритите петна, плака (чай, кафе, никотин) и остатъците от храна. Предназначени са за частични зъбни протези или ортодонски апарати, като същевременно не съдържат съставки увреждащи метала.

 

 

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МАРКАТА В APTEKABG

 

Производителят ГлаксоСмитКлайн (GSK) е основан през 1715г. в Лондон. Изследователската фармацевтична компания се състой от индивидуални компании до глобални предприемачи. Днес тя е световен лидер в разработването на лекарства с рецепта, продукти без рецепта и ваксини. Най-важната мисия на компанията е "Чувствай се по-добре и живей по-дълго". В портфолиото са представени продукти, спомагащи за лечение на много остри и хронични заболявания, широка гама от ваксини за бебета, деца и възрастни, както и болкоуспокояващи медикаменти, продукти за настинка и грип, продукти за устната хигиена и грижа за кожата.


Допълнителна информация

Продукт: Таблетки за частични протези
Подходящо за: Ортодонтски апарати, Частични протези
С аромат на: -
Специфики: Антибактериално, Неутрална
Прием: Зъбната протеза се слага в чаша с хладка вода, достатъчно да я покрие. 1 таблетка се оставя да се разтопи за 3 мин. За цялостно почистване протезата може да се изчетка с четка, напоена с разтвора. Протезата се изплаква и тогава се поставя.
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Не
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: ---
Брой таблетки/дози 30
Производител: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH&Co. KG
Страна производител: Ирландия
КОРЕГА ПАРТС Почистващи таблетки за частични зъбни протези 30бр ГЛАКСО СМИТ КЛАЙН | COREGA PARTS Cleansing tablets for dentures 30s GLAXO SMITH KLINE

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.