ХРОММЕЙТ 200мкг капс. 90бр. НАТРОЛ | CHROMEMATE 200mcg caps 90s NATROL
Кат. №
1508

Наличност: Неналичен

Поддържане на нормални нива глюкоза в организма. Комбинацията от B6 и хром спомагат функцията на инсулина за регулиране нивото на глюкоза.

чети още
19,00 лв.
Описание

Детайли

ChromeMate® спомага за изграждане на чиста мускулна маса, поддържането на глюкозата и холестерола в нормални стойности и по-ефективната преработка на мазнини в организма. Комбинацията от витамин В6 (ниацин) и хром спомага за поддържането на нормалните нива на глюкоза в организма, като подпомага функцията на инсулина. Хромът е минерал, който се използва в малко количество в тялото за много функции, като храносмилането, преработката на протеини, мазнини в тялото, както и регулиране на глюкозата чрез инсулина.

Марката Natrol® е основана през 1980г от Елиът Балберт. За близо 40г на пазара Natrol® се е превърнала във водещ производител на хранителни добавки в света, чието седалище се намира в САЩ. Основната цел e предлагането на продукти с безкомпромисно качество, съчетавайки силата на природата, напредналата наука и високите технологии. Производителят следва стриктна програма за контрол на продуктите, която гарантира, че те са безопасни, чисти и тяхното съдържание отговаря на посоченото на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Активна съставка: Витамин Б6 / Vitamin B6, Хром
Марка Natrol
Производител: Natrol
Страна производител: САЩ
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 90
Лекарствена форма на прием: Капсули
Прием: По 1 капсула с хранене до 3 пъти дневно.
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Подходящ за: Витамини за възрастни
С каква цел се приема? Защита на кръвоносната система, Защита на сърдечно-съдова система, Изграждане на мускулна маса, Намалява кръвната захар, Подобрява кръвната функция, Подпомагане на кръвната циркулация, Понижава холестерола, Регулира теглото, Спортно хранене, Сърдечно-съдово здраве
Спада към: Намалява нивото на глюкоза в кръвта, Намаляване на теглото, Подобрява функцията на кръвоносните съдове, Подпомага кръвоносната система, Регулира нивото на кръвната захар, Регулира холестерола в кръвта, Спортно хранене, Увеличава мускулната маса, Хипогликемично средство
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без консерванти, Без оцветители
Подходящ ли е за диабетици: Да
С вкус на: С неутрален вкус
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХРОММЕЙТ 200мкг капс. 90бр. НАТРОЛ | CHROMEMATE 200mcg caps 90s NATROL

Може би ще проявите интерес и към следните продукти