БРЪШ-БЕЙБИ Почистващи кърпички за венци и зъбки 0-16м. 20бр. | BRUSH-BABY Dental wipes 0-16mths Box of 20 wipes
Кат. №
7842

Наличност: В наличност

Нежно почистване и дезинфекциране на зъбките, венците и устната кухина.

чети още
23,40 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

BRUSH-BABY Почистващи кърпички за венци и зъбки съдържа 20 бр. влажни стерилни дентални кърпички, които се грижат за устната хигиена на най-малките. С помощта на кърпичките вие ще почистите зъбите и венците, като по този начин ще осигурите здравословна среда за новопоникващите зъбки. Нежната формула с ксилитол редуцира бактериите, образуващи кариес. С приятен вкус на банан. 

Подходящо за деца от 0 до 16 месеца.

Без парабени и флуорид.

С екстракт от лайка.

 

 
Начин на употреба: Поставете накрайника на пръста си и нежно преминете по цялата устна кухина с леки масажиращи движения.


 

Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за Бълагария на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си оптимизирани доставки и маршрути, опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Brush Baby
Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Страна производител: България
Част от тялото: За устна кухина
Подходящо за: Бебета от 0 до 16 месеца
Предназначение: Анти-кариес
С вкус на: С вкус на банан
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БРЪШ-БЕЙБИ Почистващи кърпички за венци и зъбки 0-16м. 20бр. | BRUSH-BABY Dental wipes 0-16mths Box of 20 wipes

Може би ще проявите интерес и към следните продукти