БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ Макс фотерпес стик за устни SPF50+ 4гр | BIODERMA PHOTODERM Max photerpes lip stick SPF50+ 4g
Кат. №
3932

Наличност: Неналичен

Слънцезащитен стик за устни.

чети още
12,98 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Photoderm Max photerpes lip stick spf50+ е слънцезащитен продукт от серията Photoderm. Стикът за устни ефективно предпазва от вредното влияние на UVA/UVB лъчите, предотвратява появата на раздразнения по устните и подхранва в дълбочина. Осигурява максимално ниво на защита като активира естествените самозащитни свойства на кожата, предпазвайки я от клетъчно увреждане и състаряване чрез биологичния патент Cellular Bioprotection. 

Водоустойчив и без аромат.

Хипоалергенна формула. Не съдържа парабени.


Начин на употреба: Нанасяйте преди и по време на излагане на слънце според необходимостта.


Серията PHOTODERM предлага разнообразни решения за защита от вредното влияние на слънцето, в зависимост от типа кожа, сезон, както и продължителност на излагане. Широката гама продукти е екслузивен носител на патента Cellular Bioprotection, който осигурява защита на три нива:

  • защита на клетъчното ДНК.
  • защита срещу топлинния шок чрез ускоряване синтеза на протеин;
  • защита на клетки на имунната система (Лангерхансовите клетки в кожата);

BIODERMA PHOTODERM е единствената серия на пазара, която има в портфолиото си продукт, чийто защитен филтър е 100% на минерална основа, което го прави подходящ за хора с непоносимост към химичните филтри.

Марката БИОДЕРМА (BIODERMA) е основана през 1977 г. във Франция от Жан Ноел Торел. Bioderma специализира в развитието на дерматологична медицинска козметика. Основана през 2001 г., био лабораторията на БИОДЕРМА проучва и разработва иновативни патенти, които позовавайки се на биологията, се стремят към поддържане на равновесието и стимулиране на естествените процеси в кожата. Компанията залага на натурални съставки за постигане на максимална ефективност на продуктите и оптимална толерантност за всеки тип кожа. Днес Bioderma е разпространена в над 90 държави на всички континенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Стик
Част от тялото: За устни
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Без аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия PHOTODERM / Слънцезащита за цялото семейство
Марка BIODERMA
Производител: BIODERMA
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ Макс фотерпес стик за устни SPF50+ 4гр | BIODERMA PHOTODERM Max photerpes lip stick SPF50+ 4g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти