БИОДЕРМА АТОДЕРМ Подхранващо душ олио за къпане 1л | BIODERMA ATODERM Huile de douche 1l
Кат. №
4525

Наличност: В наличност

За цялото семейство.

чети още
41,36 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Свойства на продукта: BIODERMA ATODERM Huile de douche е измивно душ олио, предназначено за суха, много суха атопична кожа. Продуктът осигурява 24-часова хидратация и моментален комфорт на кожата. Душ олиото подхранва, успокоява и предпазва кожата от външните атмосферни влияния. Стресът, изсушаването и раздразнението на кожата от силния вятър, студ и неблагоприяно време са ограничени и намалени, благодарение на АТОДЕРМ Душ олио. В иновативната и мощна формула са съчетани следните активни съставки:

  • Растителни биолипиди-облекчават усещането за опъване на кожата и я правят по-устойчива
  • Витамин РР-регенерира дълготрайно най-горния слой на кожата
  • Естер от кокос-овлажнява и омекотява 
  • Естер от слънчоглед-възстановява и защитава кожата на тялото.

БИОДЕРМА разбработва два патента, съществуващи в съдържанието на АТОДЕРМ Душ олиоSkin Barrier Therapy™ предпазва сухата, атопична, чувствителна кожа от бактерии и микроорганизми, предизвикващи възпаления, раздразнение и дранене. А патентованият естествен D.A.F комплекс увеличава нивото на кожна поносимост. ATODERM Huile de douche е нежно олио с лек аромат с внимателно подбрани съставки, създадено за да запазва естествения баланс и на най-чувствителна кожа. Подходящо за употреба от цялото семейство в голяма икономична опаковка.

 


Начин на употреба: Нанасяйте АТОДЕРМ Душ олио на БИОДЕРМА върху влажна кожа още под душа на цялото тяло. След това изплакнете обилно с вода.


Серията ATODERM на BIODERMA е гама медицинска козметика насочена към нормална, суха, много суха и атопична кожа. С невероятно нежните си формули АТОДЕРМ по биологичен път възстановява хидролипидния филм на кожата, която има нужда от хидратация. Чрез патентованите дерматологични формули БИОДЕРМА се грижи за здравето и защитата на кожата.

 

Марката БИОДЕРМА (BIODERMA) е основана през 1977 г. във Франция от Жан Ноел Торел. Bioderma специализира в развитието на дерматологична медицинска козметика. Основана през 2001 г., био лабораторията на БИОДЕРМА проучва и разработва иновативни патенти, които позовавайки се на биологията, се стремят към поддържане на равновесието и стимулиране на естествените процеси в кожата. Компанията залага на натурални съставки за постигане на максимална ефективност на продуктите и оптимална толерантност за всеки тип кожа. Днес Bioderma е разпространена в над 90 държави на всички континенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Олио
Част от тялото: За тяло
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна, Увредена
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: Всички
С аромат на: -
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия ATODERM / Суха, много суха и атопична кожа
Марка BIODERMA
Производител: BIODERMA
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БИОДЕРМА АТОДЕРМ Подхранващо душ олио за къпане 1л | BIODERMA ATODERM Huile de douche 1l

Може би ще проявите интерес и към следните продукти