БЕБЕЛАН ЛАКТА 3 Mляко за деца 1-3 г. 400гр. | BEBELAN LACTA 3 Growing-up milk 1-3 years 400g
Кат. №
8113

Наличност: Неналичен

Не се предлага онлайн!

чети още
13,75 лв.
Описание

Детайли

БЕБЕЛАН ЛАКТА 3 е Премиум клас мляко за подрастващи деца, подходящо след една годинка. Формулата съдържа всички нужни хранителни вещества за здравословен растеж и развитие на детето.

Използвайте БЕБЕЛАН ЛАКТА 3 след навършване на 1 година на детето.

Подходящо за подрастващи деца от 1 до 3 години.Млеката БЕБЕЛАН ЛАКТА съдържат най-висококачествено краве мляко от строго контролирани източници, ежедневно доставяно директно от Швейцария. БЕБЕЛАН ЛАКТА се произвежда в една от най-иновативните и модерни производствени мощности в света.

Формулата на БЕБЕЛАН ЛАКТА съдържа:

DHA и ARA - това са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, които са част от Омега 3 и 6 мастни киселини. Те се съдържат естествено в майчината кърма, но не и в кравето мляко. Задължително е да бъдат добавени във формулата на адаптираното мляко, за да присъстват в храната на некърмените бебета и деца. В първите 3 години от развитието на детския организъм DHA и ARA са незаменима част от хранителния режим: те са от основно значение за развитието и правилното функциониране на мозъка и зрението. 40% от състава на мозъка е DHA и ARA, както и около 50% от състава на ретината е DHA.

Нуклеотиди - те се намират в човешкото ДНК и са отговорни за клетъчното образуване и делене. Нуклеотидите са органични молекули, които са незаменима част в човешкия организъм и за производството на които тялото отделя изключително голямо количество енергия. Ето защо е важно да присъстват в бебешкото и детско меню.

GOS Пребиотиците или Галактоолигозахаридите са несмилаеми фибри, грижещи се за растежа на "добрите" бактерии в стомашно-чревната флора. GOS насърчават доброто храносмилне и повлияват благоприятно при стомашно-чревни неразположения.

Инозитол, Холин, Таурин - подпомагат мозъчното развитие и интелектуалното съзряване.

Селен - оказва антиоксидантна защита директно върху клетъчните мембрани.

 

Начин на приготвяне:

Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на бебешка храна, отбелязани на опаковката на продукта! Неправилното приготвяне може да крие риск за бебешкото/детското здравето.

Измивайте ръцете си винаги преди приготвяне на бебешката храна.

Преварете чиста питейна вода за около 10 минути и я охладете до телесна температура. Отлейте от нея нужното количество в бебешкото шише за хранене. Добавете препоръчителната доза Bebelan Lacta 3 (виж опаковката) - винаги използвайте мерителната лъжичка от опаковката. 1 мерителна лъжичка представлява 1 равна мерителна лъжичка, без да се притиска съдържанието. Изравнете с ръба на нож. Затворете шишето и разклатете добре до получаване на хомогенна смес от водата и сухата субстанция. Проверете дали температурата на течността е подходяща, като изсипете малко количество от вътрешната страна на китката си - температурата трябва да е приблизително като човешката.

Използвайте приготвеното мляко винаги непосредствено след приготвянето му. Никога не предлагайте престояла храна. Не дохранвайте по-късно с остатъка от приготвената напитка.

Никога не оставяте бебето/детето да се храни само, без наблюдение.

Съхранявайте на сухо място, на стайна температура, далеч от слънчева светлина.

Използвайте около 3 седмици след отваряне.

 

Важно: Майчината кърма винаги е била и ще бъде най-подходящата храна за Вашето бебе. Използвайте мляко за кърмачета само след консултация и по препоръка на педиатър или друг лекар-специалист в областта на грижите за бебето и майката. Храненето с биберон може да повлияе негативно върху кърменето, да затрудни целия процес и дори да доведе до преждевременно отбиване.

 

 

 

БЕБЕЛАН е българска компания, която се занимава с производство и директен внос на специализирани бебешки стоки. Предлага продуктите си вече 18 години и не спира да се развива и да отговаря на високите изисквания на своите клиенти. Фирмата разполага с над 2100 вида стоки, които успешно се пласират на българския и чуждестранния пазар. От години БЕБЕЛАН са основен доставчик на повечето от специализираните магазини, а на ритейл-веригите – от самото им създаване в България. Продуктовата гама е богата – обхваща разнообразни сегменти: хранителния и аптечен сектор, супер и хипермаркетни вериги, специализирани магазини.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Бебелан
Производител: Бебелан ООД
Страна производител: България
Продуктова серия АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 1+
Вид мляко: Краве
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БЕБЕЛАН ЛАКТА 3 Mляко за деца 1-3 г. 400гр. | BEBELAN LACTA 3 Growing-up milk 1-3 years 400g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти