БЕПАНТЕН унгвент против подсичане х 30гр БАЙЕР | BEPANTHEN ointment x 30gr BAYER
Кат. №
12257

Наличност: В наличност

Маз против подсичане

Сигурна защита за бебешката кожа!

чети още

Нормална цена: 9,85 лв.

Special Price 9,49 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

БЕПАНТЕН е продукт, създаден специално, за да защити нежната детска кожа от раздразнения. БЕПАНТЕН се грижи за меката и чувствителна кожа на Вашето бебе като я предпазва от подсичане, което може да бъде много болезнено. 

Упоребата на BEPANTHEN се препоръчва при всяка смяна на пелените. Мазта не съдържа консерванти, антисептици, аромати и оцветители, което я прави подходяща за всяка кожа.

БЕПАНТЕН на БАЙЕР съдържа Провитамин б5 (ПАНТЕНОЛ), който подпомага естествения процес на регенерация отвътре и в същото време помага на кожата да "диша", предпазвайки я от външни агресивни фактори.

BAYER е немска фармацевтична компания с над 150-годишна история. Създадена през далечната 1863 г. в немския град Бармен, BAYER първоначално произвеждала синтетични багрила. Основателите ѝ Фридрих Байер и Йохан Фридрих Уескот били търговец и майстор бояджия. С течение на времето компанията навлиза във все още недоразвития сектор на химическата индустрия. По това време към празната ниша се устремяват редица фирми, но само силните и устойчивите успяват да се задържат в бранша - BAYER е една от тях. През 1881 г. фирмата се трансформира в акционерно дружество и започва да се разширява и развива, като достига от 3-ма до 300 работещи служители само в периода от 1863 до 1881 година. До 1913 г. компанията се развива в химическа компания и развива редица международни операции. Нейните изследователски дейности поставят фармацевтичната индустрия на ново, по-високо ниво. Резултат от тази изследователска дейност е Aspirin® .

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем против подсичане
Част от тялото: За интимната област
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: Всички
С аромат на: Без аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Марка Bayer Bitterfeld GmbH
Производител: Bayer Bitterfeld GmbH
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БЕПАНТЕН унгвент против подсичане х 30гр БАЙЕР | BEPANTHEN ointment x 30gr BAYER

Може би ще проявите интерес и към следните продукти