АВЕН Почистващ лосион за нетолерантна кожа 200мл | AVENE Cleansing lotion for non-tolerant skin 200ml
Кат. №
5301

Наличност: В наличност

Почиства, демакиира и успокоява кожата.

чети още
24,32 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Почистващият лосион за нетолерантна кожа на АВЕН е подходящ за отстраняването на гримът от лицето и очите дори и за естествено чувствителната кожа. Благодарение на съставката парсерин, лосионът намаля кожната свръхчувствителност, а облекчаващото действие върху раздразненията идва от съдържанието на термалната вода. Почистващите съставки са изцяло от растителни съставки и предотвратяват раздразнението предизвикано при изплакване. Почистващият лосион за нетолерантна кожа на АВЕН е разработен, за да бъде толерантен към кожата и не съдържа алкохоли.

 

Начин на употреба: Нанесете сутрин или вечер с помощта на памучен тампон върху лицето и очите, без търкане. Не се отмива.

 

 

 

 

Историята на Avène започва през 18 век, когато за пръв път са открити терапевтичните свойства на Термалната вода, извираща в малкото селце Авен в Южна Франция - Обект с обществено значение. През 1989г. е построен заводът Avène, а малко след това са открити Хидротерапевтичният център и Лаборатории Avène, където и до днес се произвеждат едни от най-високачествените медицински козметични продукти. Експертите на Avène съвместно с Pierre Fabre създават формули и развиват иновативни техники за нежно успокояване на най-чувствителната и нетолерантна кожа. Заводът за производство на Avène е единствен в света на козметиката, който използва системата Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), за да гарантира стерилността на произведените продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Почистващ лосион - гел/пяна
Част от тялото: За деколте и шия, За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Аvene аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия Нетолерантна кожа
Марка AVENE
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АВЕН Почистващ лосион за нетолерантна кожа 200мл | AVENE Cleansing lotion for non-tolerant skin 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти