АРТИШОК ЕКСТРАКТ 450мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | ARTICHOKE 450mg caps 60s NATURE'S WAY
Кат. №
2895

Наличност: В наличност

Хранителна добавка със стандартизирани нива на антиоксиданти.

Натурален продукт укрепващ сърдечно-съдовата система и детоксикиращ организма.

чети още

Нормална цена: 33,30 лв.

Special Price 28,31 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Артишокът е зеленчук познат на човечеството от дълбока древност и използван, както заради кулинарните си качества така и заради позитивните си ефекти върху човешкото здраве. В онези времена той е наричан „храна на богатите“ понеже връщат здравето дори на хората прекаляващи с храна и алкохол. Артишокът е източник на голям брой микроелементи и витамини като ниацин, рибофлавин, фосфор, калций, цинк и много други. В състава му са включени и голям брой танини и други биологично активни вещества като антиоксидантите флавиноиди и хлорогенна киселина.

Счита се, че най-голям принос за позитивните ефекти на артишока върху човешкия организъм има именно хлорогенната киселина. Тя представлява естер на кафеената киселина и хининовата киселина с изключително мощна антиоксидантна активност. Това е и причината, поради която растението я натрупва в такива високи концентрации. Този продукт е стандартизиран до 5% хлорогенна киселина. Хлорогенната киселина е вътрешен антиоксидант. Това означава, че тя навлиза в клетките и там осъществява своето действие. Така тя ги предпазва от вредните ефекти на свободните радикали. Има детоксикиращо и пречистващо действие върху всяка отделна клетка в организма. Съществуват редица доказателства, че тя забавя навлизането на глюкозата в кръвта, което осигурява по-лесно поддържане на нормалните ѝ нива, понижава кръвното налягане и предпазва ретината на окото като гарантира добро зрение дори в напреднала възраст. Хлорогенната киселина има и изявено противораково действие – забавя дисплазията на клетките на епитела на дебелото черво и потиска намножаването на раковите клетки във всички части на тялото.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 2 капсули 2 пъти дневно. С храна.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 15 дни
Активна съставка: Артишок /екстракт/
С каква цел се приема? Антиалергично, Болки в ставите, Забавя стареенето/Anti-aging, Лечение на сърдечно-съдови проблеми
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор, Кардиопротектор, Общо укрепване на организма
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без генно модифицирани продукти, Без глутен (пшеница), Без дрожди, Без захар, Без изкуствени оцветители, Без консерванти, Без млечни продукти, Без сол, Без царевица
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АРТИШОК ЕКСТРАКТ 450мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | ARTICHOKE 450mg caps 60s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти