АФОМИЛ капки за очи 0.5 мл 10 монодози ВЕЛЕВИ ФАРМА | AFOMIL eyes drops 0.5ml 10 monodoses VELEVI PHARMA
Кат. №
5258

Наличност: В наличност

Успокояващ офтамологичен разтвор, при сухота в очите и раздразнения.

Овлажнител за очи, против дразнение.

чети още
10,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Капките за очи AFOMIL на VELEVI PHARMA съдържат Хиалуронова киселина и растителен дестилат от Лайка. Продуктът на българската фирма е буферен, изотоничен и офтамологичен разтвор, който овлажнява и успокоява очите. Хиалуроновата киселина, включена във формулата на AFOMIL овлажянва очите, като предпазва от дразнения, а Лайката е известен природен цяр с успокояващо действие. Перфектният начин за предпазване от сухота в очите.

Използването на AFOMIL Ви гарантира:

  • Без обща сухота в очите на непатологично ниво
  • Комфорт, при носене на контактни лещи
  • Без раздразнения от работа пред компютър, замърсен въздух и прах
  • Съвместими с тъканта на очите и слъзния секрет
  • Оптимална толерантност.

Във всяка една монодоза се съдържа Натриев хлорид, Хиалуронова киселина (натриева сол), растителен дестилат от лайка, двуосновен натриев фосфат, додекахидрат, моноосновен монохидратен натриев фосфат и вода. AFOMIL е ефективен начин за преодоляване на сухотата в очите, причинена от дразнещи агенти. Офтамологичният разтвор гарантира комфорт и висока толерантност към очите. 

Предпазни мерки: Продуктът е предназначен само за очи. Не използвайтe, ако опаковката му е нарушена или след изтичане на срока на годност. Флаконът с много дози трябва да се използва в срок до 30 дни след датата на отварянето му. Съдържанието на всяка моно доза трябва да се използва до 24 часа, след като се отвори.

Съхранявайте далеч от директни източници на светлина и топлина. Пазете далеч от досега на деца. 

velevi pharma logo

„Велеви Фарма” ООД е създадена през 1996г. и са дистрибутори на собствена серия хранителни добавки, произведени от растения, типични за нашата територия. Фирмата е специализирана в производството на хранителни добавки. Лицензираният търговец разпространява собствена серия натурални продукти от лечебни растения. „Велеви Фарма” ООД търгува също с лекарствени продукти, медицински изделия и козметика. Артикулите са наф 15000 броя, а служителите във фирмата над 70. Тя цели да поддържа и лекува човешкото здраве. Една от основните идеи над, който работи фирмата е че "Трябва да мислим как да съхраним здравето си. То е безценно."

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Подходящ за използване по няколко пъти на ден. Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката. Стиснете флакона здраво и капнете по няколко капки във всяко око.
Брой таблетки/дози 10
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Лайка, Хиалуронова киселина
С каква цел се приема? Очно здраве, Противовъзпалително
Спада към: Противовъзпалително средство
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Зрение
Лекарствена форма на прием: Разтвори за очи
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Велеви Фарма
Производител: Велеви Фарма ООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АФОМИЛ капки за очи 0.5 мл 10 монодози ВЕЛЕВИ ФАРМА | AFOMIL eyes drops 0.5ml 10 monodoses VELEVI PHARMA