АКТИВЕН ХЕМИЦЕЛУЛОЗЕН КОМПОНЕНТ (АНСС) 500мг 60 капсули БИОВЕЯ | ACTIVE HEXOSE CORRELATED COMPOUND (AHCC) 500mg 60 capsules BIOVEA
Кат. №
13801

Наличност: В наличност

Подсилва имунитета. Мощен антиоксидант! При диабет, лъчетерапия, химиотерапия и при пациенти с тумори и рак като съпътстващо средство с лечението.

чети още

Нормална цена: 222,99 лв.

Special Price 174,00 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

  • Повишава здравословната устойчивост към инфекции
  • Насърчава здравето на черния дроб
  • Поддържа и засилва имунната система
  • Има антиоксидантни свойства

Какво е AHCC?

Добавката AHCC на BIOVEA е патентовано съединение, получено чрез култивиране и ензимна модификация на няколко вида гъбен мицел, включително шийтаке, отглеждани в екстракт от оризови трици. Считан за суперхранителна добавка в Япония, AHCC е изследван задълбочено за своите свойства за повишаване на имунитета. AHCC може също да увеличи активността на макрофагите, да подобри производството на цитокини и да подпомогне здравословното функциониране на черния дроб, както и да действа като антиоксидант.

Как работи AHCC?

AHCC също така помага за увеличаване на производството на специфични цитокини, химически посредници на имунната система като интерферон, който директно инхибира репликацията на вируси и други паразити и повишава активността на NK клетките.

Защо да приемате AHCC?

• Имунна система: Чрез укрепване на имунната система, AHCC може да помогне за подобряване на качеството на живот (физическа функция и представяне, психологическо състояние и социална интерактивност) при пациенти, страдащи от различни заболявания с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.

• Детоксикация на черния дроб: AHCC насърчава здравето на черния дроб, като подпомага естествената детоксикация и може да помогне за предотвратяване на развитието на хепатит в цироза.

• Диабет: AHCC може да помогне на нивата на кръвната захар при диабетици и да нормализира техните нива на гликиран хемоглобин, като по този начин помага за предотвратяване на усложнения от диабет.

Има ли някакви странични ефекти или взаимодействия?

AHCC е безопасен и нетоксичен. Няма съобщения, че AHCC е противопоказан при някакво състояние. 

Използва се в традиционната китайска медицина (TCM).

AHCC може да увеличи активността на естествените клетки убийци при хора, които имат рак. Може също така да помогне за защита на черния дроб от определени отровни химикали и да предотврати диабет.

Хората използват AHCC за рак, подуване на черния дроб, причинено от хепатит С, увреждане на имунната система, причинено от лекарства за рак, и много други състояния.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте през устата по 2 капсули на ден с достатъчно количество вода.
Особености на прием: Да се приема с достатъчно количество течности.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Базидиомицели, Мастни киселини, Пчелен восък, Рибено масло, Соев лецитин
С каква цел се приема? Детоксикация, Енергийна стимулация, Защита на нервна система, Клетъчна енергия, Намалява кръвната захар, Намаляване на кръвното налягане, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Подобряване на здравето, Укрепва/Подсилва имунната система, Укрепване на имунната система
Спада към: Антиоксидант, Възстановява клетките на черния дроб, Имуностимулатор, Нормализира кръвното налягане, Общо укрепване на организма, Подобрява психо-формата на организма, Подобрява функцията на кръвоносните съдове, Подпомага лечението на доброкачествени образувания, Подпомага лечението на злокачествени образувания , Подпомага мозъчната дейност, Подпомага работата на нервната система, Превантивно-терапевтично действие, Предпазва паметта и концентрацията, Регулира нивото на кръвната захар, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: Без вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Капсули-растителни
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Производител: Amino Up Chemical Co. Ltd.
Страна производител: Япония
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АКТИВЕН ХЕМИЦЕЛУЛОЗЕН КОМПОНЕНТ (АНСС) 500мг 60 капсули БИОВЕЯ | ACTIVE HEXOSE CORRELATED COMPOUND (AHCC) 500mg 60 capsules BIOVEA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти