TЬОПФЕР БИО ОРГАНИК Млечна каша с три вида зърна Ябълка и Круша 6+ 200гр | TOPFER BIO ORGANIC Multigrain milk cereal Apple Pear 6+ 200g
Кат. №
5869

Наличност: В наличност

Зърнено-плодова каша подходяща след 6 месец.

чети още
6,89 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

БИО ОРГАНИК Млечна каша с три вида зърна Ябълка и Круша (BIO ORGANIC Multigrain milk cereal Apple Pear) на германсския производител ТЬОПФЕР представлява вкусна и засищаща храна, подходяща от 6 месец. За основа е използвано преходно мляко. В кашата са заложени биологични пълнозърнести култури - овес, ечемик и спелта. Плодовият вкус се дължи на ябълката и крушата добавени в кашата. Тя не замества разнообразното бебешко или детско хранене. Може да се предлага по всяко време на деня, като питателна закусна или следобедно хапване например. Глутенът в кашата е преработен специално, за да може да се усвоява лесно и бързо от деликатното бебешко стомахче. Във вкусната храна се съдържат Bifido бактерии, които я правят лесно смилаема и регулираща храносмилането. Освен това Bifido (млечно-кисели) бактериите укрепват чревната флора и подсилват имунната система. Кашата е перфетният избор за вашето бебе, за да расте здраво.

Без варене.

Използвайте от 2 до 3 седмици след отваряне.


Начин на приготвяне:

  • 140мл преварена вода се подгряват до 50°C, непосредствено преди хранене. Изсипват се в купичката и се добавят 5 суп. лъж. (приблизително 40гр) каша. Разбърква се до хомогенна смес. Оставя да набъбне за около 1 минута и да се охлади до около 37 °C. Ястието е готово.
 

 

Тьопфер (Topfer) e сред водещите производители на БИО бебешки храни и козметика. Марката е създадена през 1911г. в Бьолен (Германия) от Max Topfer. Компанията производител залага изцяло на природосъобразните продукти и следва природата като модел на подражание. Високотехнологичните методи, които използва Topfer, са гарант за качество на суровините и продуктите. При производството на бебешките храни и козметика германската утвърдена марка не използва синтетични и нефтени препарати, както и силиконови масла.

Topfer:

  • Изпълнява правилата за безопасност на HACCP.
  • Възлага сама на себе си одитиране от външни контролни органи и одитори.
  • Гарантира най-висока степен на безопасност и постоянно първокласно качество на своята продукция.
  • Притежаваа система за гарантиране на качеството, базирана на най-новите проучвания и знания, и сертифицирана съобразно IFS.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид храна: Каша
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 6+
С вкус на: Круша, Ябълка
Съдържа ли глутен? Да
Съдържа ли мляко? Да
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Да, над 81%
Помощни съставки Без генно модифицирани продукти, Без добавена захар
Допълнително действие на продукта Лаксативно (разхлабващо) действие
Продуктова серия BIO ORGANIC / Био органични бебешки храни
Марка Töpfer
Производител: Töpfer GmbH
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: TЬОПФЕР БИО ОРГАНИК Млечна каша с три вида зърна Ябълка и Круша 6+ 200гр | TOPFER BIO ORGANIC Multigrain milk cereal Apple Pear 6+ 200g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти