Паста за зъби с колоидно сребро и морска сол БИОАПТЕКА МАРИН ТЕРАПИ х 75мл | Toothpaste with pure silver and sea salt BIOAPTEKA MARINE THERAPY x 75ml
Кат. №
11999

Наличност: В наличност

За здрави, чисти и защитени зъби.

чети още
4,39 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Вода за уста с колоидно сребро и морска сол MARINE THERAPY на БИОАПТЕКА е формула, специално създадена за почистване и защита на устната кухина. Комплексът е обогатен с колоидно сребро и морска сол. Колоидното сребро е натурална и щадяща грижа в борбата  с вредните микроорганизми, особено подходящо при гингивити и пародонтити. Морската сол подпомага разграждането на натрупания зъбен камък, стяга венците и има естествено избелващо действие. Пастата за зъби ефективно премахва зъбната плака и лошия дъх и предотвратява образуването на кариеси. Усещането за свежест и чистота в устната кухина се запазва дълго време.

Активни съставки:

  • Колоидно сребро.

  • Морска сол.


Начин на употреба: Зъбите се измиват 2 пъти дневно, като се четкат поне 2 минути. За по-добър ефект се ползва заедно с Вода за уста с колоидно сребро и морска сол.

Серията Marine Therapy на Bioapteka съдържа серия козметични продукти за грижа за устната кухина с Колоидно сребро и Морска сол.

Bioapteka е марка козметични продукти на Bilka Lifestyle. Създадена през 2018 г., марката е базирана на суперхраните и техните изключителни свойства. Първата серия от марката е Honey Therapy - козметика с органик пчелни продукти. Година и половина по-късно Bioapteka представя и новата си серия Caviar & Мarine Therapy - базирана на хайвера и неговите полезни свойства върху здравето и красотата. Bioapteka съчетава богатството на естествените природни дадености в съчетание с най-модерни технологии и проучвания в козметичната индустрия.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Bioapteka
Производител: Bilka Lifestyle Ltd.
Страна производител: България
Част от тялото: За устна кухина
Подходящо за: Възрастни
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака, Избелваща, Против гингивит, Против лош дъх, Против пародонтоза
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Паста за зъби с колоидно сребро и морска сол БИОАПТЕКА МАРИН ТЕРАПИ х 75мл | Toothpaste with pure silver and sea salt BIOAPTEKA MARINE THERAPY x 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти