Мокри кърпи за възрастни с Алое вера 64бр САНИТА | Wet wipes Elderly intimate care with Aloe vera 64s SANITA
Кат. №
6315

Наличност: В наличност

Деликатна грижа.

чети още
3,50 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: САНИТА Мокри кърпички за възрастни са предназначени специално за възрасни хора. Интимната хигиена при възрасните хора има по-специфични нужди, от гледна точка на настъпващите изменения и процеси, които съпътстват менопаузата и андропаузата. Кърпичките са изработени от нежен абсорбиращ материал, напоен с натурален екстракт от Алое вера, и имат специално отношение именно към по-деликатните Ви нужди. Погрижете се за себе си със САНИТА Мокри кърпички за възрастни!

 

Активни съставки:

  • Екстракт от Алое вера - има омекотяващо и хидратиращо действие.


Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно почистете замърсените зони.

АВАНС е българска компания, създадена през 1998 г. в гр. Габрово, където са и главният ѝ склад и офис. Разполага още със складови бази в София, Пловдив, Варна и Враца. Търговската дейност на компанията е свързана с козметични, бебешки и аерозолни продукти. Фирмата разполага с богат асортимент собствено производство и е също дистрибутор на качествени български и чуждестранни марки. АВАНС е с модерна и иновативна концепция и предлага качествени продукти както на българския, така и на пазара на Балканите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Санита
Страна производител: България
Как се употребяват кърпичките? За интимна хигиена
pH Неутрално/Балансирано
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Мокри кърпи за възрастни с Алое вера 64бр САНИТА | Wet wipes Elderly intimate care with Aloe vera 64s SANITA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти