САМБУКУС ВИТАМИН Ц FIZZY 100мг 10 сашета НЕЙЧЪР'С УЕЙ | SAMBUCUS VITAMIN C FIZZY 100mg 10 sachets NATURE'S WAY
Кат. №
6622

Наличност: В наличност

Мощна комбинация от Черен бъз и Витамин С за силен имунинтет.

Подходящи и за хора със стомашно-чревни смущения.

чети още
28,37 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Самбукус Fizzy е в комбинация с 1000 mg Витамин С за още по-силен ефект върху имунната система. Удобните прахчета лесно се разтварят във вода и са подходящи за хора със стомашни смущения, тъй като се абсорбират бързо и ефективно. 

Всяко саше съдържа 100 ml Organic стандартизиран екстракт от Черен бъз, извлечен от 6400 mg плодчета от това чудодейно растение.

Черният бъз е билка с многостранно положително влияние върху организма, а у нас е позната от векове и е с широко приложение. Черният бъз тонизира и укрепва организма, богат е на антицианови съединения, целулоза, витамини, минерали, пектин, органични съединения, различни минерали и микроелементи. Укрепва дихателната система и повлиява изключително добре респираторни заболявания. Употребата му може да се сметне за безценна, подсигуряваща на организма естествена подкрепа и защита.

BioActives® стандартизираният екстракт от Чернен бъз, използван в Sambucus Fizzy, е извлечен от специално селектирани плодове от сорта Haschberg, отглеждан в австрийския регион Steirmark. Този сорт е известен с по-голямата си наситеност на флавоноиди. Флавоноидите имат силно изразено антиоксидантно и тонизиращо свойство.

Извличането на сиропа е посредством специален метод, без използването на разтворители, което гарантира високото му качество, запазените свойства и максималната потентност на съдържащите се флавоноиди.

Витамин С не се образува самостоятелно в тялото, затова е много важно да се набавя допълнително. Той е от витамините, без които организмът не би бил в оптимално здравословно състояние. Витамин С поддържа здравината на костите, подпомага оздравителните процеси, поддържа кожата еластична, подобрява резистентността към инфекции, вируси, бактерии. Подобрява функцията на белите кръвни телца, които са "воините" на организма срещу различните вирусопричинители.

Серията Самбукус на Nature's way е на първо място в САЩ по продажби сред продуктите, съдържащи Черен бъз.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Възрастни и деца над 9 години: 1 саше дневно, разтворено в топла или студена вода.
Брой таблетки/дози 10
За колко време е приемът: 10 дни
Активна съставка: Витамин Ц / Vitamin C, Черен бъз
С каква цел се приема? Лечение на настинка и грип, Подобряване на здравето, Укрепва/Подсилва имунната система
Спада към: Антивирусно действие, Имуностимулатор, Общо укрепване на организма, Превантивно-терапевтично действие, Противовирусно средство
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: С вкус на горски плодове
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Сашета /Прахчета/
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца над 9г.
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: САМБУКУС ВИТАМИН Ц FIZZY 100мг 10 сашета НЕЙЧЪР'С УЕЙ | SAMBUCUS VITAMIN C FIZZY 100mg 10 sachets NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти