Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ОРАЛ-Б Четка за зъби СТЕЙДЖЕС 3 5-7 години | ORAL-B Toothbrush STAGES 3 5-7 years

Детайли

Четката за зъби ORAL B STAGES 3 5-7 years е подходяща за  деца, които вече самостоятелно се грижат за здравето и чистотата на своите зъбки. Някои млечни зъбки вече са паднали и на тяхно място се появяват постоянните. Меки влакна, нежни към детските венци, по-дълги в горната част за да почистват и трудно достъпните места. ORAL B STAGES 3-5 years е с грапава част на главата, за почистване на езика и осигуряване на свеж дъх. Стабилизатор на дръжката, който й  помага да е стабилна, когато е поставена надолу.

 

Mарката ORAL B е основана през 1950г от американския зъболекар Робърт Хюстън, който е и създателят на първата четка за зъби с меки и заоблени влакна. От 2006г ORAL B e част от мултинационалата група Procter & Gamble. Днес ORAL B произвежда механични и електрически четки за зъби за деца и възрастни, дентални конци и води за уста. Отличното качество на продуктите гарантиеа изключителна грижа за устната кухина. Марката ORAL B е пръв избор на стоматолози от целия свят.

Допълнителна информация

Производител: Procter & Gamble (ORAL-B)
Страна производител: САЩ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: 5-7 години
ОРАЛ-Б Четка за зъби СТЕЙДЖЕС 3 5-7 години | ORAL-B Toothbrush STAGES 3 5-7 years

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.