ОМРОН Професионален апарат за измерване на кръвно налягане HBP-1300 | OMRON Professional arm blood pressure monitor HBP-1300
Кат. №
6747

Наличност: В наличност

Предложението е валидно до изчерпване на количествата!

За професионална работа в медицински условия.

чети още

Нормална цена: 743,70 лв.

Special Price 686,50 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ОМРОН Професионален апарат за измерване на кръвно налягане HBP-1300 (OMRON Professional arm blood pressure monitor HBP-1300) е професионало устройство от най-ново поколение за точно и прецизно измерване на кръвно налягане и пулс над лакътя. Предназначен за работа в лекарски кабинети. Лесен за експлоатация, с модерен дизайн, HBP-1300 е отличен избор за медицински заведения.  

 

Подробно описание на ОМРОН Професионален апарат за измерване на кръвно налягане HBP-1300 прочетете в приложения файл в таблицата долу.

 

 

Японската марка OMRON предлага на потребителите си иновативни и висококачествени медицински уреди за превантивни грижи за здравето.

  • Апарати за измерване на кръвно налягане
  • Инхалатори и принадлежности към тях
  • Термометри 
  • Продукти за здраве и тонус - крачкомери, електростимулатори, електоди за мускулни стимулатори и др.

OMRON помага на хората в продължение на над 37г. като чрез уредите си предоставя максимално коректна информация за физическото състояние, което от своя страна спомага за диагностициране, предотвратяване и лечение на различни заболявания. Японският бранд се гордее, че осъществява връзката пациент-лекар, като предоставя възможност на първия да следи здравето си в домашни условия.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Ръководство: Omron-hbp1300.pdf
Марка OMRON
Производител: OMRON HEALTHCARE Co., Ltd.
Страна производител: Япония
Продуктова серия АПАРАТИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ И АКСЕСОАРИ КЪМ ТЯХ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ОМРОН Професионален апарат за измерване на кръвно налягане HBP-1300 | OMRON Professional arm blood pressure monitor HBP-1300

Може би ще проявите интерес и към следните продукти