Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
...липса на пациенти, провеждане на ремонт, който не позволява приемът на пациенти, и не своевременно закупуване на електронни четци.

За първите две седмици на месец Април 22 болници в страната не са приели нито един пациент. Това показвад данните от новата електронна система за отчитане на болничния прием функционираща от 01.04. Основните обяснения, с които се срещат специалистите от НЗОК са три – липса на пациенти, провеждане на ремонт, който не позволява приемът на пациенти, и не своевременно закупуване на електронни четци.
Няколко болници са се сблъскали с неочаквани проблеми. Например хора родени преди 1930г, чиито единствен документ за самоличност е зелен паспорт, който не се разпознава от системата. Проблем на този етап има и с децата от сиропиталища. При прием на деца изискването е да се предостави личната карта на родител или настойник. На тези деца настойник е директорът на съответния дом, който няма как да остави личната си карта на разпореждане на служителят, който придружава детето в болницата.