ХИП АНТИ РЕФЛУКС Специализирана храна за кърмачета 500гр | HIPP ANTI REFLUX Specialized infant food 500g
Кат. №
8295

Наличност: Неналичен

Не се предлага онлайн!

чети още
28,47 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HIPP ANTI REFLUX Специализирана храна за кърмачета е предназначена за случаите на често повръщане. Съдържа клей от рожков, който прави консистенцията по-гъста и запазва храната в бебешкото стомахче. По този начин се предотвратява рефлуксът в хранопровода. Млечната формула е създадена със съставки, съдържащи се в майчината кърма, така че бебето да се храни оптимално от самото раждане. Млякото е извлечено от ценно биологично мляко и органични съставки:

  • Пробиотик – млечо-кисела култура, като естествените пробиотични култури, съдържащи се в кърмата.
  • Дълговерижни полиненаситени мастни киселини омега 3 и 6, които са жизнено необходими в първите месеци от живота и присъстват в кърмата.

HIPP ANTI REFLUX Специализирана храна за кърмачета има всички основни хранителни вещества и се приема много добре от организма на новороденото.


Начин на употреба: При приготвяне на мляко за кърмачета, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на бебето. 

Важно: Моля, използвайте специализираната формула HIPP ANTI REFLUX само под медицинско наблюдение. Използването на Анти-рефлуксната специализирана формула трябва да намали повръщането и оригването . Ако това не стане, моля обърнете се към Вашия педиатър.

 

 

HIPP разработи ново поколение млечни формули, които са базирани на най-новите научни открития и изследвания в областта на млечните формули. Това са сериите:

  • Combiotic - органично мляко за кърмачета и подрастващи по модела на природата.
  • HA Combiotic - хипоалергенни формули за бебета с риск от развитие на алергия към млечния протеин.
  • Специализирани формули Comfort при проблеми с корема на бебето като метеоризъм, колики, запек; Anti Reflux - в случаи на повръщане и оригване. 
  • Млечни формули Лека нощ - за една спокойна нощ.

Те са точно съобразени със специфичните хранителни нужди на Вашето бебе за съответната възраст. Използваме продукти, които са възможно най-естествени, както и само строго контролирано биологично мляко като основен продукт за органичните млечни формули, надвишавайки законовите изисквания. Биологичните млечни формули HIPP са разработени от специалисти по детско хранене, въз основа на най-важните научни открития през последните 40 години.

СЪВЕТ от HIPP: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко осигурява на бебето всички важни хранителни вещества. В допълнение, кърменето е най-евтиният начин бебето да бъде хранено, предпазва го от инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. HIPP е убеден в ползата от кърменето, както за майката, така и за детето и напълно подкрепя кърменето в съответствие с препоръките на СЗО.

 

 

 

В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Продуктова серия COMBIOTIC / АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 0+, 0-6м
Вид мляко: Краве
Особености: Анти-рефлукс, Лечебно
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП АНТИ РЕФЛУКС Специализирана храна за кърмачета 500гр | HIPP ANTI REFLUX Specialized infant food 500g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти