Лосион против косопад x 150мл АПИВИТА | Hair loss lotion x 150ml APIVITA
Кат. №
12261

Наличност: Неналичен

Лосион против косопад предотвратява, редуцира и забавя косопада.

чети още
53,71 лв.
Описание

Детайли

APIVITA е гръцка компания, основана през 1972 г. от двама млади фармацевти - Никос и Ники Коцианас, които, вдъхновени от пчелите и безбройните благотворни действия на техните продукти, създават заедно първия си натурален козметичен продукт на основата на пчелни продукти и билкови екстракти. След няколко години, през 1979 г., те основават и марката APIVITA, чието име произлиза от латински - Apis (пчела) и Vita (живот). 

APIVITA e компания, която се основава на своята философия, ценности и наследство, но не спира да се развива и да следва иновативните движения и развитие в областта на козметиката - все по-често обърната към натуралните източници и традиционни рецепти. Продуктите съдържат основа, базирана на пчелните продукти, които са силно хранителни и богати на различни подхрнващи вещества, както и на традиционни гръцки билки и чисти етерични масла. Това прави продуктите част от т. нар. "зелени иновации". С водно съдържание повече от 70%, козметичните продукти APIVITA са богати на антиоксиданти. APIVITA изследва и използва инфузии от лечебни растения и билки с доказани изключителни антиоксидантни качества, като например органичната шипка от Нимфайо, Флорина, специално избрана за серията Express Beauty.

Днес продуктите с марка APIVITA са познати в цял свят: Испания, Япония, Хонконг, Америка, Кипър, Украйна, Румъния, България, Белгия, Холандия и др.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Лосион за коса
Част от тялото: За коса
Тип коса: Косопад, Пърхот
Подходящо: За жени, За мъже
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
На растителна основа: Да
Продуктова серия HOLISTIC HAIR CARE / Цялостна грижа за косата
Марка APIVITA
Производител: APIVITA COSMETICS DIETERY MEDICINAL PRODUCTS AEBE
Страна производител: Гърция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Лосион против косопад x 150мл АПИВИТА | Hair loss lotion x 150ml APIVITA

Може би ще проявите интерес и към следните продукти