ГОДЖИ БЕРИ 500мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | GOJI BERRY 500mg caps 60s NATURE'S WAY
Кат. №
2941

Наличност: В наличност

Стандартизиран продукт укрепващ цялостното здраве, сърдечно-съдовата система, зрението и ума.

чети още
36,87 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Годжи Бери се наричат плодовете на растение виреещо в Китай, където е използвано от хилядолетия за храна и лечение на редица здравни проблеми. Латинското название на това еастение е Lycium barbarum. Тази билка съдържа изключително голямо количество активни субстанции (един от най-богатите естествени източници на витамин С) като за основен „виновник“ за биологична активност се считат полизахаридите.

За да гарантира предсказуем и сигурен ефект и безопасна употреба, Нейчър‘с Уей стандартизира количеството полизахариди, които се съдържат във всяка доза от този продукт.


Активните вещества в състава на Годжи Бери са мощни антиоксиданти, които пречистват, укрепват и тонизират организма. Плодовете му се използват за борба с диабета, високото кръвно налягане, лошата кръвна циркулация, вкл. синдром на Рейно, треска, малария и рак. Счита се, че допринася за възстановяване на здравето при еректилна дисфункци, замаяност и световъртеж, тинитус (звънене на ушите), прекомерно потене, раздразнителност, жажда, често кръвотечение от носа, кашлица и хрипове. Годжи Бери повлиява благоприятно здравето на очите като е ефективен при чувство на сухота, размазано зрение, макулна дегенерация и много други. Освен това пречиства и укрепва функциите на черния дроб и бъбреците.


В Китай Годжи Бери традиционно е използван с цел дълголетие. Съществува легенда, че древен билколечител, който редовно е използвал Годжи Бери в комбинация с други билки е живял цели 252 години! Днес Годжи се използва като тоник за цялостно укрепване на здравето и подобряване на качеството на живот. Той осигурява приток на енергия и издръжливост, подобрява съня, изостря ума, като същевременно носи покой и усещане за здраве и удовлетвореност.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 капсула 3 пъти дневно.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 20 дни
Активна съставка: Годжи боровинка
С каква цел се приема? Забавя стареенето/Anti-aging
Спада към: Антиоксидант, Общо укрепване на организма
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГОДЖИ БЕРИ 500мг капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | GOJI BERRY 500mg caps 60s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти