ГЛЮКОЗАМИН ХОНДРОИТИН МСМ (ЕКСТРА МОЩЕН) таблетки 60бр. СОЛГАР | GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM (EXTRA STRENGTH) tabs 60s SOLGAR
Кат. №
2213

Наличност: Неналичен

Подобрява здравето на ставите. Тройна комбинация за борба със симптомите на артрит.

чети още
113,95 лв.
Описание

Детайли

Глюкозамин Хондроитин МСМ е хранителна добавка съчетаваща станалата класическа комбинация от вещества за укрепване на ставите. Глюкозамина и Хондроитина са вещества с макромолекули, които са разпространени в нашето тяло и особено в съединителните тъкани. Те поддържат хидратацията и еластичността. С възрастта тялото не успява да ги произвежда в достатъчно големи количества и тогава се появяват проблемите със ставите. Прието допълнително с храната те стимулират възстановяването на ставния хрущял и ставната течност.
МСМ (метилсулфонилметан) пък е сяра-съдържащо съединение, което също участва в изграждането на съединителната тъкан. Съвременните методи на преработка на храната водят до намаляване на количествата, които приемаме, а това се отразява негативно на здравето на ставите. Този продукт стимулира поддържането на ставната подвижност, възстановяване и еластицитет. Идеално средство за борба със симптомите на артрит като болка и ограничена подвижност.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка дневно. С храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Глюкозамин, МСМ, Хондроитин
С каква цел се приема? Болки в ставите
Спада към: Хондропротектор
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГЛЮКОЗАМИН ХОНДРОИТИН МСМ (ЕКСТРА МОЩЕН) таблетки 60бр. СОЛГАР | GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM (EXTRA STRENGTH) tabs 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти