ГАРЛИЦИН ИМУН СЪПОРТ 403мг таблетки 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | GARLICIN IMMUNE SUPPORT 403mg tabs 90s NATURE'S WAY
Кат. №
2830

Наличност: Неналичен

Висококачествена бленда от билки, витамини и минерали, която укрепва имунитета и сърдечно-съдовата система. Хранителна добавка укрепваща защитните сили на организма при настинка и грип.

чети още
37,47 лв.
Описание

Детайли

Гарлицин Имун Съпорт е иновативен продукт от серията Гарлицин. Освен класическото високо съдържание и изключителна бионаличност на алицин в състава на този продукт са включени и ехинацея, цинк, витамин С и биофлавоноиден комплекс от цитрусови плодове. Тези допълнителни съставки поставят фокуса на този препарат върху укрепването на имунитета и защитните сили на организма.

Ехинацеята има потентен ефект като укрепва цялостните защитни сили на организма. Витамин С и цинкът са доказали своята ефективност в борбата не само със симптомите на грип, но и с патофизиологичните процеси, които ги причиняват. Екипите на Nature’s Way са подбрали най-добрите форми на тези две съставки – калциев аскорбат (витамин С), който не дразни стомаха и е лесно и бързо усвоим, и хелиран цинк, което е естествената форма на този важен микроелемент и съответно има максимална бионаличност.

Този продукт е изграден на основата на чесъна и неговата активна съставка – алицина. Алицина има множество здравни ефекти – модулира имунната система като потиска хроничното възпаление и подобрява защитните сили на организма при борба с инфекциите, има антиоксидантно, забавящо стареенето и канцерогенезата действие и укрепва сърдечно-съдовата система. Всички тези ефекти са трудно достъпни за организма, защото алицинът се инактивира от стомашната киселина. По тази причина таблетките Гарлицин Имун Съпорт имат специално покритие, което гарантира максимална бионаличност и липсата на неприятен дъх.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка 3 пъти дневно. Да не се дъвче.
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин Ц / Vitamin C, Ехинацея, Цинк, Чесън
С каква цел се приема? Забавя стареенето/Anti-aging, Лечение на настинка и грип, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Подобряване на здравето, Подпомагане на кръвната циркулация, Понижава холестерола, Укрепване на имунната система
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор, Кардиопротектор
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАРЛИЦИН ИМУН СЪПОРТ 403мг таблетки 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | GARLICIN IMMUNE SUPPORT 403mg tabs 90s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти