Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕКУА Еко бутилка АКВАРИУМ BPA free 400мл или 600мл | EQUA Eco bottle EQUARIUM BPA free 400ml or 600ml

ЕКУА Еко бутилка АКВАРИУМ BPA free 400мл или 600мл | EQUA Eco bottle EQUARIUM BPA free 400ml or 600ml

Кат. номер: 8949

Без Бисфенол А!

Удобна бутилка за вода и течности от висококачествена пластмаса.

чети още
18,25 лв.
18,25 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Запази в любими
Сподели

Детайли

EQUA Еко бутилка АКВАРИУМ BPA free е от серията бутилки на бранда EQUA, изработени от висококачествения биоразградим материал EASTMAN Tritan. Не съдържа Бисфенол А, който е вреден за здравето и създава риск от хормонален дисбаланс, алергии и рак. Бутилката се предлага с обем на вместимост 400мл и 600мл. Тя е от елегантната колекция Illusion (Илюзия), която е със закачливи рисунки, напомнящи ви да пиете вода. След като напълните бутилката с вода, наблюдавайте отпред и отзад водната илюзия, която рисунката създава. Бутилката е с характерния за бранда минималистичен дизайн, олекотена и много издържлива. Капачката е с винт на две нива, като е със защита от протичане. Предлага се с каишка за носене. Издържа на температура до 100°C, което позволява съхранението на топли течности, както и на измиване в миялна машина.

За всички, които са любопитни да се гмурнат в подводния свят и да наблюдават неговите обитатели.

 

 

EQUA е бранд, зад който застава екип млади, мотивирани творци от Словения, които пият галони вода и уважават природата. Тяхната философия е да правят това, което обичат. Основният фокус е да управляват бизнеса си по устойчив начин. Всички продукти са направени с много креативност и с любов към здравето на хората и към природата. Продуктите под този бранд са иновативни и разработени с внимание към дизайна, качеството и детайлите и са специално съобразени с клиентите. Всичко започва от основната философия на екипа да поддържат телата си хидратирани и здрави, а духът си положително настроен.

Брандът EQUA е съставен от сливането на две думи – ECO (Еко) и AQUA (Вода), като вгражда в името философията на екипа, а имено – екологични и устойчиви продукти за многократна употреба, които да заместят еднократните пластмасови продукти, като основното им предназначение е да съхраняват и пренасят предимно вода. Така се подпомага редуцирането на пластмасовите отпадъци, замърсяващи околната среда – отпадъци, които са с изключително дълъг период на разпадане. Продуктите са изработени от висококачествени, леки материали, които не съдържат вещества, вредни за човешкото здраве. Логото EQUA е с минималистичен дизайн на капка с вградено име, представени в черен фон с бял надпис.

Допълнителна информация

Производител: Zkotz d.o.o.
Страна производител: Словения
Вид продукт: Еко бутилка
Материали: Пластмаса
Обем и размери: 400мл; 600мл
ЕКУА Еко бутилка АКВАРИУМ BPA free 400мл или 600мл | EQUA Eco bottle EQUARIUM BPA free 400ml or 600ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.