ЕЛГИДИУМ Вода за уста КАРИЕС ПРОТЕКШЪН 200мл или 500мл | ELGYDIUM Mouthwash CARIES PROTECTION 200ml or 500ml
Кат. №
5279

Наличност: В наличност

Антикариесна ежедневна грижа.

чети още
0,00 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000

* Задължителни полета

Описание

Детайли

ЕЛГИДИУМ Вода за уста КАРИЕС ПРОТЕКШЪН се грижи за ежедневната хигиена на устната кухина. Водата за уста почиства перфектно труднодостъпни места, като междузъбни пространства, места около ортодонски апарати и зъбни шийки. След употреба устната кухина и зъбите са защитени и освежени. Изключително подходяща, при свръхчувствителност на емайла и защита от кариеси. Водата за уста има мощен антибактериален и успокояващ ефект, като същевременно предпазва от кариеси, зъбна плака и освежава дъха. Внимателно подбраните съставки, които се съдържат във водата, подпомагат доброто здраве на зъбите и венците. Идеалното решение, при чувствителни зъби и венци за по-красива усмивка, свеж дъх и здрави зъби. За възрастни и деца над 6г.

Клинично изследвана ефективност!


Начин на употреба: Напълнете половин капачка от разтвора и изплакнете устата за 30 секунди, след това изплюйте. За ежедневна грижа сутрин и вечер.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка ELGYDIUM
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ВОДА ЗА УСТА
Съдържа ли хлорхексидин? Да, 0,05%
Какво е действието на продукта? Антибактериално, Антиплаково, Антисептично
Подходяща за: Ежедневна употреба, Употреба при възпалени венци, Употреба при чувствителни зъби, Хора със зъбни протези и ортодонтски апарати
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕЛГИДИУМ Вода за уста КАРИЕС ПРОТЕКШЪН 200мл или 500мл | ELGYDIUM Mouthwash CARIES PROTECTION 200ml or 500ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти