Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ КИДС Четка за зъби ДЖУНИЪР мека 2-6г | ELGYDIUM KIDS Toothbrush JUNIOR soft 2-6years

Детайли

Четката за зъби ELGYDIUM KIDS JUNIOR soft е със заоблени влакна в краищата, които щадят емайла, зъбите и венците. За предпазване от замърсяване и деформация четката е снабдена с капаче. ELGYDIUM KIDS JUNIOR soft има удобна дръжка пригодена за детските ръце. За максимална забава и удобство по време на ежедневната устна хигиена четката е снабдена с вакуумен край, който позволява тя да бъде залепена за всяка гладка повърхност.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Софт
Вид глава: С капаче
Размер на четката: 2-6 години
ЕЛГИДИУМ КИДС Четка за зъби ДЖУНИЪР мека 2-6г | ELGYDIUM KIDS Toothbrush JUNIOR soft 2-6years

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.