БЕБЕЛАН ЛАКТА АР Мляко за кърмачета Анти-рефлукс 0+ м. 400гр. | BEBELAN LACTA AR Infant formula Anti-Regurgitation 0+ m 400g
Кат. №
8114

Наличност: Неналичен

Диетично мляко против повръщане.

Не се предлага онлайн!

чети още
19,39 лв.
Описание

Детайли

БЕБЕЛАН ЛАКТА АР е диетична храна за специални медицински цели и се прилага само по лекарско предписание!

БЕБЕЛАН ЛАКТА АР е Премиум клас мляко за кърмачета. Подходящо е от първия ден на раждането до края на шестия месец. Формулата съдържа всички нужни хранителни вещества за здравословен растеж и развитие на бебето.

Формулата е специално обогатена с Пребиотици и Клей от Рожков - естествени, ферментируеми, разтворими диетични фибри. Клеят от Рожков има леко сгъстяващ ефект върху млякото. По този начин предотвратява гастроезофагеалния рефлукс (ГЕР).

 

Използвайте БЕБЕЛАН ЛАКТА АР до края на шестия месец, след което преминете на БЕБЕЛАН ЛАКТА 2.

Препоръчително е БЕБЕЛАН ЛАКТА АР да се ползва с шише с биберон с по-широки отвори поради по-гъстата консистенция на млякото.

Подходящо за кърмачета 0+ месеца.Млеката БЕБЕЛАН ЛАКТА съдържат най-висококачествено краве мляко от строго контролирани източници, ежедневно доставяно директно от Швейцария. БЕБЕЛАН ЛАКТА се произвежда в една от най-иновативните и модерни производствени мощности в света.

Формулата на БЕБЕЛАН ЛАКТА съдържа:

DHA и ARA - това са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, които са част от Омега 3 и 6 мастни киселини. Те се съдържат естествено в майчината кърма, но не и в кравето мляко. Задължително е да бъдат добавени във формулата на адаптираното мляко, за да присъстват в храната на некърмените бебета и деца. В първите 3 години от развитието на детския организъм DHA и ARA са незаменима част от хранителния режим: те са от основно значение за развитието и правилното функциониране на мозъка и зрението. 40% от състава на мозъка е DHA и ARA, както и около 50% от състава на ретината е DHA.

Нуклеотиди - те се намират в човешкото ДНК и са отговорни за клетъчното образуване и делене. Нуклеотидите са органични молекули, които са незаменима част в човешкия организъм и за производството на които тялото отделя изключително голямо количество енергия. Ето защо е важно да присъстват в бебешкото и детско меню.

GOS Пребиотиците или Галактоолигозахаридите са несмилаеми фибри, грижещи се за растежа на "добрите" бактерии в стомашно-чревната флора. GOS насърчават доброто храносмилне и повлияват благоприятно при стомашно-чревни неразположения.

Инозитол, Холин, Таурин - подпомагат мозъчното развитие и интелектуалното съзряване.

Селен - оказва антиоксидантна защита директно върху клетъчните мембрани.

 

Начин на приготвяне:

Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на бебешка храна, отбелязани на опаковката на продукта! Неправилното приготвяне може да крие риск за бебешкото/детското здравето.

Измивайте ръцете си винаги преди приготвяне на бебешката храна. Стерилизирайте съдовете и шишетата, в които съхранявате и предлагате храната.

Преварете чиста питейна вода за около 10 минути и я охладете до телесна температура. Отлейте от нея нужното количество в бебешкото шише за хранене. Добавете препоръчителната доза Bebelan Lacta АR (виж опаковката) - винаги използвайте мерителната лъжичка от опаковката. 1 мерителна лъжичка представлява 1 равна мерителна лъжичка, без да се притиска съдържанието. Изравнете с ръба на нож. Затворете шишето и разклатете добре до получаване на хомогенна смес от водата и сухата субстанция. Проверете дали температурата на течността е подходяща, като изсипете малко количество от вътрешната страна на китката си - температурата трябва да е приблизително като човешката.

Използвайте приготвеното мляко винаги непосредствено след приготвянето му. Никога не предлагайте престояла храна. Не дохранвайте по-късно с остатъка от приготвената напитка.

Никога не оставяте бебето/детето да се храни само, без наблюдение.

Съхранявайте на сухо място, на стайна температура, далеч от слънчева светлина.

Използвайте около 3 седмици след отваряне.

 

Важно: Майчината кърма винаги е била и ще бъде най-подходящата храна за Вашето бебе. Използвайте мляко за кърмачета само след консултация и по препоръка на педиатър или друг лекар-специалист в областта на грижите за бебето и майката. Храненето с биберон може да повлияе негативно върху кърменето, да затрудни целия процес и дори да доведе до преждевременно отбиване.

 

 

 

БЕБЕЛАН е българска компания, която се занимава с производство и директен внос на специализирани бебешки стоки. Предлага продуктите си вече 18 години и не спира да се развива и да отговаря на високите изисквания на своите клиенти. Фирмата разполага с над 2100 вида стоки, които успешно се пласират на българския и чуждестранния пазар. От години БЕБЕЛАН са основен доставчик на повечето от специализираните магазини, а на ритейл-веригите – от самото им създаване в България. Продуктовата гама е богата – обхваща разнообразни сегменти: хранителния и аптечен сектор, супер и хипермаркетни вериги, специализирани магазини.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Бебелан
Производител: Бебелан ООД
Страна производител: България
Продуктова серия АДАПТИРАНИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 0+
Вид мляко: Краве
Особености: Анти-рефлукс
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: БЕБЕЛАН ЛАКТА АР Мляко за кърмачета Анти-рефлукс 0+ м. 400гр. | BEBELAN LACTA AR Infant formula Anti-Regurgitation 0+ m 400g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти