АВЕН КСЕРАКАЛМ А.Д. Релипидиращо почистващо олио 100мл | AVENE A.D. XERACALM Relipidating cleansing oil 100ml
Кат. №
5432

Наличност: Неналичен

За много суха кожа, кожа склонна към атопия и сърбеж.

чети още
12,30 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Релипидиращoто почистващо олио от серията XERACALM на АВЕН е създадено със специфична формула за деликатно почистване на кожата. I-MODULIA е съставка, която намаля усещането за сърбеж в следствие на сухотата на кожата и успокоява раздразненията и зачервяванията дължащи се на свърчувствителността на кожата. CER-OMEGA в съдържанието на релипидиращото почистващо олио от серията XERACALM на АВЕН подхранва и регенерира хидролипидния слой на кожата. Tермалната вода в олиото омекотява и успокоява кожата, като й придава усещане за комфорт и кадифена мекота. Олиото е без аромати, сапун, не щипе очите и може да се ползва дори и при обострени състояния.


Начин на употреба:  Нанесете върху навлажнена кожа при вземане на душ. При вземане на вана натиснете до 5 пъти помпичката при пълнене на ваната.

 

Серията XERACALM на AVENE е грижа за запълване на липидите, като директно се насочва към източника и причината на сърбеж, зачервяване и раздразнение, свързани с кожата предразположена към атопичен дерматит и екземи. След 12 години на биотехнични изследвания това е първата емолиетна грижа, която действа директно на сърбежа. Одобрена от Националната Асоциация за екзема серията XERACALM е с видими ефикасни резултати и висока толерантност към кожата.

 

 

Историята на Avène започва през 18 век, когато за пръв път са открити терапевтичните свойства на Термалната вода, извираща в малкото селце Авен в Южна Франция - Обект с обществено значение. През 1989г. е построен заводът Avène, а малко след това са открити Хидротерапевтичният център и Лаборатории Avène, където и до днес се произвеждат едни от най-високачествените медицински козметични продукти. Експертите на Avène съвместно с Pierre Fabre създават формули и развиват иновативни техники за нежно успокояване на най-чувствителната и нетолерантна кожа. Заводът за производство на Avène е единствен в света на козметиката, който използва системата Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), за да гарантира стерилността на произведените продукти.

Продуктът не е наличен в момента! Разгледайте подобни продукти по-долу!

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем/Лосион за тяло
Част от тялото: За лице, За тяло
Тип кожа: Суха
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Аvene аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия XERACALM A.D ЗА ЛИЦЕ / Атопична кожа със сърбеж
Марка AVENE
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АВЕН КСЕРАКАЛМ А.Д. Релипидиращо почистващо олио 100мл | AVENE A.D. XERACALM Relipidating cleansing oil 100ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти