АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ Почистващо мляко в стерилна опаковка 200мл | AVENE TOLERANCE EXTREM Cleansing milk 200ml
Кат. №
5324

Наличност: В наличност

Успокоява, хидратира и почиства кожата.

чети още
32,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Почистващото мляко от серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН почиства замърсяванията и гримът от кожата, като я оставя успокоена, чиста и свежа. Ефективните хидратиращи съставки осигуряват на кожата пълен комфорт,а термалната вода има успокояващо действие над кожата, омекотява я и я защитава. Почистващото мляко от серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН е с фина текстура за перфектно почистване и не оставящо мазни следи по кожата.

 

Начин на употреба: Нанесете сутрин и/или вечер на върха на пръстите си с кръгообразни движения по лицето, шията и деколтето. Отстранета с помощта на памучен тампон без да търкате.

 

Серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН е създадена за хиперчувствителна кожа и кожа, която е била подложена на различни процедури. Продуктите са с уникален подход към кожата - вдъхновени от самата кожа. Серията ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ на АВЕН позволява на кожата да се свърже отново с най-важното - да спазва 100% стерилна формула и да балансира физиологията си.

 

 

Историята на Avène започва през 18 век, когато за пръв път са открити терапевтичните свойства на Термалната вода, извираща в малкото селце Авен в Южна Франция - Обект с обществено значение. През 1989г. е построен заводът Avène, а малко след това са открити Хидротерапевтичният център и Лаборатории Avène, където и до днес се произвеждат едни от най-високачествените медицински козметични продукти. Експертите на Avène съвместно с Pierre Fabre създават формули и развиват иновативни техники за нежно успокояване на най-чувствителната и нетолерантна кожа. Заводът за производство на Avène е единствен в света на козметиката, който използва системата Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), за да гарантира стерилността на произведените продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Тоалетно мляко
Част от тялото: За деколте и шия, За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Комбиниран
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Специфичен Аvene аромат
Може ли да се използва от бременни? Няма данни
Продуктова серия TOLÉRANCE EXTRÊME / Чувствителна кожа
Марка AVENE
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ Почистващо мляко в стерилна опаковка 200мл | AVENE TOLERANCE EXTREM Cleansing milk 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти