АВЕН МЕН КОМПЛЕКТ Пяна за бръснене 200мл + Хидратиращ балсам за след бръснене 75мл + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР | AVENE MEN KIT Shaving foam 200ml + Hydrating after shave balm 75ml + GIFT PENCILCASE
Кат. №
7937

Наличност: Неналичен

Почистват, успокояват и хидратират.

чети още
43,40 лв.
Описание

Детайли

ПРОМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ AVENE ЗА МЪЖЕ!

ДВА ПРОДУКТА НА СТРАХОТНА ЦЕНА


Комплектът ЗА МЪЖЕ на AVENE съдържа:


Пяната за бръснене от серията MEN на АВЕНЕ е кремообразна и лека, за да се плъзга безпроблемно брънача и прави бръсненето удобно и приятно. Съставките в пяната предпазват кожата и намалят риска от възпаления от малки порязвания по кожата. Хидратиращата съставка глицерин овлажнява и омекотява кожата като я прави по-нежна. Пяната за бръснене от серията MEN на АВЕНЕ съдържа термална вода и алфа-бизабололът, които има успокояващи и антииритативни действия и предоставят на кожата истинско усещане за комфорт. 

 

Балсамът за след бръснене от серията MEN на АВЕНЕ незабавно успокоява и защитава кожата, като я възстановява от раздразненията в резултат на бръсненето. Съставките в балсамът предпазват кожата и намалят риска от възпаления от малки порязвания по кожата. Хидратиращата съставка глицерин овлажнява и омекотява кожата като я прави по-нежна. Балсамът за след бръснене от серията MEN на АВЕНЕ съдържа термална вода и алфа-бизабололът, които има успокояващи и антииритативни действия и предоставят на кожата истинско усещане за комфорт. 

 

Начин на употреба: 

  • Пяна з абръснене: Разклатете преди употреба. Нанесете на влажна кожа и започнете бръсненето по посока растежа на косъма.
  • Балсам за след бръснене: Нанесете след бръснене върху почистени и сухи лице и шия.

 

Серията МЕН на АВЕН е разработена по формули които осигуряват ефективно решение за чувствителността причинена от бръсненето. Богата на Термална вода АВЕН и освободена от алкохол серията МЕН на АВЕН се адпатира към всеки тип кожа и различни навици. Независимо от брадата, бръсненето е комфортно и лесно с продуктите от тази серия.

 

 

Историята на Avène започва през 18 век, когато за пръв път са открити терапевтичните свойства на Термалната вода, извираща в малкото селце Авен в Южна Франция - Обект с обществено значение. През 1989г. е построен заводът Avène, а малко след това са открити Хидротерапевтичният център и Лаборатории Avène, където и до днес се произвеждат едни от най-високачествените медицински козметични продукти. Експертите на Avène съвместно с Pierre Fabre създават формули и развиват иновативни техники за нежно успокояване на най-чувствителната и нетолерантна кожа. Заводът за производство на Avène е единствен в света на козметиката, който използва системата Tolerance extreme D.E.F.I. (Изключителна Технология за Непокътната Формула), за да гарантира стерилността на произведените продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Комплект
Част от тялото: За брада, За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За мъже
С аромат на: Специфичен Аvene аромат
Продуктова серия MEN / Мъже с чувствителна кожа, КОМПЛЕКТИ И ПАКЕТИ
Марка AVENE
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АВЕН МЕН КОМПЛЕКТ Пяна за бръснене 200мл + Хидратиращ балсам за след бръснене 75мл + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР | AVENE MEN KIT Shaving foam 200ml + Hydrating after shave balm 75ml + GIFT PENCILCASE

Може би ще проявите интерес и към следните продукти