АЛАЙВ УЛТРА-ШЕЙК Грахов протеин изолат Ванилия 555гр НЕЙЧЪР'С УЕЙ | ALIVE ULTRA-SHAKE Vanilla pea Protein isolate 555g NATURE'S WAY
Кат. №
8034

Наличност: Неналичен

Естествен източник на аминокиселини!

Витамини, минерали, храносмилателни ензими, органик растения и медицински гъби.

чети още
83,71 лв.
Описание

Детайли

ALIVE! УЛТРА-ШЕЙК Грахов протеин изолат Ванилия е вкусен шейк, който доставя на организма 23 витамина и минерала, 12 храносмилателни ензима, 14 зелени растения, 12 органично отглеждани медицински гъби. Напитката е силен антиоксидант и подпомага цялостното здравословно състояние, помага за редуциране на теглото, поддържа зрението и защитава клетките от оксидативен стрес. Амино-киселинният профил на ALIVE! УЛТРА-ШЕЙК включва изключително важните за защитата на мускулите верижно-разклонени аминокиселини. Аминокиселините играят ключова роля за здравето - мускулите, сухожилията, хрущялите, кожата, дори косата и ноктите. Те взимат участие при образуването на ензими, хормони, антитела и нови тъкани, замяната на старите клетки с нови, преноса на хранителни вещества в и извън клетките.

ALIVE! УЛТРА-ШЕЙК е източник на естествен грахов протеин!

След приема на протеини чрез храната, те се разграждат до аминокиселини. Човешкият организъм може да произвежда само 12 от тях, останалите 8, наречени „незаменими аминокиселини” могат да бъдат набавени допълнително - чрез храна и/ или хранителни добавки.


Изследванията показват, че не само животинските, но и растителните протеини имат способността да набавят необходимите хранителни вещества. Плюсът при растителните  протеини е, че в тях не се съдържат вредни съставки, каквито се наблюдават при животинските - холестерол, остатъци от антибиотици, хормони, ендотоксини, хетероциклични амини, както и замърсители като метали, арсен и мед. Растенията са с много богато съдържание на антиоксиданти, минерали и витамини и ключовите за здравето фитохимикали. Също така, те са и единствените източници на диетични фибри, които са най-добрите „чистачи” на тялото, елиминиращи токсините, мазнините и холестерола, при свързване с тях.

Битува  погрешното схващане, че растителните протеини са непълноценни. Грешката идва от там, че само една растителна храна не е достатъчна за набавянето на необходимите аминокислини. Решение на проблема дава комбинацията на различни растителни храни, които Алайв Органик растителен протеин предоставя, чрез смес от коноп, грах, киноа и саша инчи. Саша инчи е растение, семената на което са изключително богати на протеини, калий, йод, витамин А и Е, фибри, масло, съдържащо големи количества омега-3 линоленова киселина, омега-6 линолова киселина, омега-9 мастни киселини.

ALIVE! УЛТРА-ШЕЙК e висококачествен протеин на прах със 100% растителен произход. Особено подходящ за спортисти и лица, които не консумират животински продукти!

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Не съдържа: Консерванти, изкуствени оцветители, соя.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: 1 мерителна лъжичка се разтваря в 240 ml. студена вода, мляко или сок. Разбърква се до пълно разтваряне. Не ползвайте блендер или шейкър.
Брой таблетки/дози 15
За колко време е приемът: 15 дни
Активна съставка: Протеин, Фибри
С каква цел се приема? Изграждане на мускулна маса, Подобряване на здравето
Спада към: Общо укрепване на организма, Увеличава мускулната маса
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на ванилия
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Прах/пудра
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без изкуствени оцветители, Без консерванти, Без соя
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АЛАЙВ УЛТРА-ШЕЙК Грахов протеин изолат Ванилия 555гр НЕЙЧЪР'С УЕЙ | ALIVE ULTRA-SHAKE Vanilla pea Protein isolate 555g NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти