АФРИКАНСКО МАНГО 250мг раст. капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | AFRICAN MANGO 250mg vcaps 60s NATURE’S WAY

АФРИКАНСКО МАНГО 250мг раст. капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | AFRICAN MANGO 250mg vcaps 60s NATURE’S WAY

Кат. номер: 2896

Хранителна добавка с многостранни позитивни ефекти върху човешкото здраве

Стандартизиран продукт симулиращ намаляването на теглото и укрепващ сърдечно-съдовата система

чети още
72,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Запази в любими
Сподели

Детайли

Африканското манго или Irvingia gabonensis е дърво виреещо в централна западна Африка. Ядките на неговите плодове са високо ценени, както от местните племена, така и от различни народи по света поради своите хранителни качества и здравни ефекти. Счита се, че именно изключително богата на тези ядки диета, която местните племена приемат, е причината за техните стройни тела, понижена смъртност от сърдечно-съдови заболявания и повишено либидо. Този продукт съдържа стандартизиран екстракт от Африканско манго, което гарантира идентични резултати с тези постигнати при клинични проучвания. Екстрактът е стандартизиран до 7% албумини – специфична група водно разтворими протеини, на които се счита, че се дължи, позитивният ефект върху човешкото здраве.
Огромен брой научни изследвания са проведени върху здравните ефекти на Африканското манго. Най-много внимание се обръща върху ползите при състояния свързани с наднорменото тегло и диабета. Установено е, че продължителният прием на екстракт от семена на Африканско манго водят до понижава на телесната маса именно за сметка на мазнините. Освен това употребата му е свързана и с понижаване на „лошия“ холестерол и повишаване на добрия, забавяне на абсорбцията на глюкозата след хранене и понижаването на нивата и през целия ден, понижаване на нивата на С-реактивния протеин, адеиппонектина и лептина. Счита се, че този екстракт действа на няколко етапа от човешкия метаболизъм – директно на чревната лигавица като забавя абсорбцията на глюкоза, влия на нивата на хормоните отговорни за глада и понижава усещането за такъв, повишава инсулиновата чувствителност и потиска мастни анаболизъм, т.е. натрупването на мазнини в мастните депа.
Други ползи от приема на Африканско манго са неговата аналгетична активност, т.е. това че потиска хроничната болка, антимикробните и антиоксидантни ефекти, които укрепват имунитета и сърдечно-съдовата система, и стомашно-чревните му протективни ефекти – проявява антиулцерозна активност като ускорява заздравяването на стомашни и дуоденални язви. Всичко това е гарнирано с един приятен „страничен ефект“ – повишено либидо.

Допълнителна информация

Активна съставка: Африканско манго
Прием: През устата. По 1 капсула 2 пъти дневно 30-60 мин. преди основно хранене.
За колко време е приемът: 30 дни
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Брой таблетки/дози 60
Лекарствена форма на прием: Капсули
С каква цел се приема? Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Намаляване на кръвното налягане, Намаляване на теглото, Подобряване на сексуалната функция
Спада към: Антиоксидант, Кардиопротектор, Общо укрепване на организма, Фитонутриент
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Не
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Има ли добавен вкус: Не
С вкус на: Не
Особености на прием: Да се приема преди хранене
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
На растителна основа: Да
Подходящ ли е за диабетици: Да
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без захар, Без консерванти, Без нишесте, Без оцветители
Подходящо ли е при бременни: Не
Хомеопатичен продукт: Не
Може ли да се употребява от вегани и вегетарианци? Да, подходящо е за вегани и вегетарианци
АФРИКАНСКО МАНГО 250мг раст. капсули 60 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | AFRICAN MANGO 250mg vcaps 60s NATURE’S WAY

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.