АКТИВ ЛАЙФ Q10™ Убиквинол 50мг. 60бр. софтгел капсули НЕЙЧЪР'С УЕЙ | ACTIV LIFE Q10™ Ubiquinol 50mg 60s softgels NATURE’S WAY
Кат. №
7988

Наличност: В наличност

Мощен антиоксидант.

Подпомага сърдечно-съдовата система.

чети още
94,60 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ACTIV LIFE Q10™ представлява натурална неокислена форма на Коензим Q10 (Убинквинол) - той се синтезира в човешкия организъм и също така се съдържа в някои храни.

Патентованата активна съставка Убиквинол Kaneka QH™ е най-лесно усвояемата форма на Коензим Q10 и е изключително мощен антиоксидант, който защитава клетките от оксидативен стрес и забавя процесите на стареене на клетъчно ниво, причинявани от вредното влияние на свободните радикали. 95% от запасите на Убиквинол се намират в сърцето, поради което той е от съществено значение за здравето на цялата сърдечно-съдова система. Той подпомага изпомпването на кръв от сърцето, укрепвайки сърдечния мускул.

При дефицит на Убиквинол в организма се наблюдава отпадналост и повишено чувство на умора. Допълнителният прием повишава енергийните нива на организма, дава тонус и енергия на цялото тяло, подпомага по-доброто представяне при спортисти и при активно физическо натоварване. Подпомага процеса на възстановяване.

Убиквинолът също така подобрява качеството на спермата и предпазва сперматозоидите от оксидативен стрес, като повишава техните способности, поради което е добро средство за подпомагане на фертилитета.

Разликите между Убиквинола и Убиквинона (конвенционалната форма на Коензим Q10) са:

  • 18 клинични проучвания показват значително по-добър цялостен ефект на Убиквинола пред Убиквинона.
  • По-високата концентрация на Убиквинола позволява неговия прием в по-ниски дози в сравнение на Убиквинон.
  • Абсорбацията на Убиквинол е от 3 до 8 пъти по-ефективна от тази на Убиквинона.

 

 

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ ВЪВ ВСЯКА 1 КАПСУЛА:

  • Коензим Q10 (Убиквинол, Kaneka QH™ - 50 mg            

     

 

 

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден. При нужда може да се приемат най-много 6 капсули дневно.
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Коензим Q10
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, Защита на сърдечно-съдова система, Клетъчна енергия
Спада към: Защита на клетките от оксидативен стрес, Кардиопротектор
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без глутен (пшеница), Без дрожди, Без захар, Без консерванти, Без млечни продукти, Без сол, Без соя, Без царевица
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АКТИВ ЛАЙФ Q10™ Убиквинол 50мг. 60бр. софтгел капсули НЕЙЧЪР'С УЕЙ | ACTIV LIFE Q10™ Ubiquinol 50mg 60s softgels NATURE’S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти