А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА Шампоан 125мл | A-DERMA EXOMEGA Shampooing mousse 125ml
Кат. №
4225

Наличност: Неналичен

За бебета и малки деца с атопична кожа.

чети още
24,55 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: A-DERMA Shampooing mousse е продукт от серията EXOMEGAШампоанът се грижи за нежните скал и коса на бебета и малки деца с атопична и раздразнителна кожа. Ефирната пяна не се стича и не щипе очите. EXOMEGA Shampooing mousse съдържа екстрактът от кълнове от овес Rhealba и филаксерин - специфична комбинация от пчелно млечице (10-хидроксидеценова киселина) и масло от вечерна иглика, богато на омега-6 мастни киселини, които благоприятстват възстановяването на кожната бариера. Формулата на шампоана има балансирано pH 5.5, което нежно почиства кожата.

Подходящ за бебета и деца.

 

Начин на употреба: Нанасят се 1 или 2 дози от пяната на мокра коса. Масажира се нежно след което се изплаква с чиста вода.

 

Серията EXOMEGA на A-DERMA е експерт в производството на продукти за атопична и много суха кожа. Специално избраните кълнове от овес Rhealba имат имунорегулиращи и антииритативни свойства, а патентовият комплекс Filaxerine на лабораторията обгрижва и възстановява естествената кожна бариера.

 

 

 

Френските лаборатории PIERRE FABRE, създадени през 1962г  дават началото на едни от най-известните медицински марки козметика на пазара в днешно време. Марката A-DERMA е професионалист в разработването и производството на чиста и висококачествена медицинска козметика. В продължение на 30г A-DERMA използва силата на природата в грижата за най-уязвимата и деликатна кожа. Формулите използват разстителната съставка кълнове от овес Rhealba, които притежават успокояващи, възстановяващи, хидратиращи и антиоксидантни качества. Кълновете от овес Rhealba се отглеждат в собствени и специално подбрани земи в Югозападна Франция съобразно стандратите на органичното земеделие - без пестициди, ГМО и фунгицини. Продуктите на марката са природосъобразни

  • 100% от растителните остатъци се използват за тор,
  • 99% от отпадъчните материали при производственият процес се рециклират,
  • 100% от хартиеният и картотен материал е добит от устойчиво управлявани гори.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Шампоан
Част от тялото: За коса, За скалп
Тип кожа: Атопична, Деликатна/Чувствителна, Проблемна
Тип коса: Всички
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За бебета, За деца
С аромат на: Без аромат
Може ли да се използва от бременни? -
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия EXOMEGA / Атопична и много суха кожа
Марка A-Derma
Производител: Pierre Fabre Medicament
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА Шампоан 125мл | A-DERMA EXOMEGA Shampooing mousse 125ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти