А-ДЕРМА ДЕРМИНТИМ Интимен гел душ PH 5,5 200мл | A-DERMA DERMINTIM PH 5,5 200ml
Кат. №
4274

Наличност: Неналичен

За ежедневна хигиена. Без сапуни.

чети още
19,50 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: Derm`Intim PH 5,5 на A-DERMA е продукт от серията DERMINTIM за ежедневна интимна хигиена за външно приложение. Формула с максимална толерантност към чувствителната кожа в интимната зона, която нежно измива и защитава. Съдържащият се екстракт от овес Rhealba има успокояващ ефект, измивната база с pH 5.5 почиства лигавицата без да дразни и изсушава, а глицеринът предотвратява загибата на влага.

 

Начин на употреба: Продуктът се използва ежедневно на влажна кожа в интимната област, след което се отмива старателно с вода. Предназначен само за външна употреба.

 

Серията DERM'INTIM предлага продукти за дамската ежедневна интимна хигиена. Екстракът от овес Rhealba успокоява кожата в деликатната зона, докато останалите съставки се грижат за чистотата, свежестта и подхранването на кожата. 

 

 

 

Френските лаборатории PIERRE FABRE, създадени през 1962г  дават началото на едни от най-известните медицински марки козметика на пазара в днешно време. Марката A-DERMA е професионалист в разработването и производството на чиста и висококачествена медицинска козметика. В продължение на 30г A-DERMA използва силата на природата в грижата за най-уязвимата и деликатна кожа. Формулите използват разстителната съставка кълнове от овес Rhealba, които притежават успокояващи, възстановяващи, хидратиращи и антиоксидантни качества. Кълновете от овес Rhealba се отглеждат в собствени и специално подбрани земи в Югозападна Франция съобразно стандратите на органичното земеделие - без пестициди, ГМО и фунгицини. Продуктите на марката са природосъобразни

  • 100% от растителните остатъци се използват за тор,
  • 99% от отпадъчните материали при производственият процес се рециклират,
  • 100% от хартиеният и картотен материал е добит от устойчиво управлявани гори.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Интимен гел
Част от тялото: За интимната област
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени
С аромат на: Специфичен A-Derma аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Продуктова серия DERM'INTIM / Дамска интимна хигиена
Марка A-Derma
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: А-ДЕРМА ДЕРМИНТИМ Интимен гел душ PH 5,5 200мл | A-DERMA DERMINTIM PH 5,5 200ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти