Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.

Бабини рецепти

Бабини рецепти и народна медицина предавана от поколения на поколения. Много хора предпочитат да използват народни лекове през първите дни след като се почувстват дискомфорт. Бабините рецепти са доказани през годините и не напразно са оставили своя отпечатък. Народните лекове се предават от уста на уста или от запис, книги и други източници. Някой хора вярват, че силата на така наречените бабини рецепти е изключително голяма и в конкретни случай тя може да е по-ефективна от конвенционалните методи. Всеки от нас по един или друг начин е чул или изпитал върху себе си полезността на бабините рецепти или народната медицина. Може би трябва да се замислим. че подобни рецепти и методи са останали със столетия, докато в наши дни сме свидетели на спирането на много медицински продукти от пазара. Дали вярваме или не, фактите са налице и това, което може да направим е да предадем цялата тази магия на поколенията след нас.

Чудодейната елда (гречка)

Коренът на елдата съдържа предимно рутин и други флавоноиди и танини. Семената са богати на протеини и витамини от група Б.

01.03.2016
135 преглеждания
0 коментара
19.06.2015
135 преглеждания
0 коментара
29.04.2015
135 преглеждания
0 коментара

ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ В ПРЕКРАСНИТЕ ЛЕТНИ ДНИ

Слънчеви лъчи имат много цветове, които правят въздуха чист и унищожават микробите, намиращи се в атмосферата и водата. Древните хора са открили, че там, където попадат слънчевите лъчи, няма микроби. Чрез слънчевите лъчи дори хронични и стари заболявания могат да бъдат излекувани за постоянно и да се постигне дълголетие.

02.09.2014
135 преглеждания
0 коментара

ОТЖИВЕЛИЦА ЛИ Е КАЛЯВАНЕТО?

„Изнежването“ се състои в това да се къпем с много по-топла вода, отколкото реално имаме нужда; зимата да стоим на температури много по-високи от най-високите летни, а лятото под въздействието на климатиците да замръзваме в иначе горещите летни дни. Вие „изнежени“ ли сте? Ако отговорът е „Да“, тогава сериозно трябва да се замислите за вероятните последици за здравето ви. Защо не започнете да се калявате?

02.09.2014
135 преглеждания
0 коментара